Mladi takmičari “Ravens KG” osvojili devet medalja

- -
0

Minulog vikenda u Petrovcu na Mlavi takmičari badminton kluba “Ravens KG” ostvarili su zapažene rezultate.

U Sportskoj hali “Dragutin Tomašević” održan je prvi zvaničan badminton turnir u Petrovcu na Mlavi. Okupio je 54 školaraca iz Beograda, Kragujevca, Pančeva, Kruševca, Vršca, Velikog Središta, Čačka, Zrenjanina i Petrovca na Mlavi.

Turnir je pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Badminton saveza Srbije i Opštine Petrovac na Mlavi organizovao Petrovački sportski klub i ovim takmičenjem su ujedno zaključena badminton takmičenja u Srbiji u ovoj kalendarskoj godini.

Nakon višečasovnog sjajnog badminton programa medaljama su se okitili sledeći igrači iz Kragujevca (9 osvojenih medalja):

Dečaci V i VI razred OŠ
1. Relja Milić
3. Stefan Maksimović

Devojčice V i VI razred OŠ
3. Lana Dramićanin

Dečaci VII i VIII razred OŠ
2. Sava Todorović
3. Jovan Ivanović

Devojčice VII i VIII razred OŠ
2. Petra Gordić
3. Nora Bošković / Jovana Maksić

Dečaci od I do IV razreda SŠ
1. Luka Milić

Uz osvajače medalja, na turniru u Petrovcu su učestvovali još i mladi debitanti kragujevačkog kluba: Selena Stojanović, Isidora Mojsilović, Nevena Ivošev, Vasa Mraović i Lazar Miljković predvođeni Filipom Stojiljkovićem i Andrejom Todorovićem trenerima kluba.

“Ovim turnirom igrači BK RAVENS KG su na najlepši način okončali veoma uspešnu sezonu obeleženu sa brojnim medaljama i trofejima, kao i realizacijom nekoliko veoma uspešnih sportskih manifestacija u Kragujevcu.Sledi mirniji period koji ćemo iskoristiti za analizu učinjenog i pripreme za novu sezonu koja je pred nama nakon novogodišnjih i Božićnih praznika”, izjavio je Andreja Todorović predsednik UO BK RAVENS KG i glavni trener kluba.

Nema komentara

Odgovorite