Marjanović i Nikolić uplatili po 100.000 dinara za Tijanu

- -
2

marjanovic mutaPredsednik Fudbalskog kluba Radnički 1923, Milenko Marjanović, odazvao se apelu za pomoć maloj Tijani Ognjanović, kojoj je neophodna transplantacija srca, uplativši 100.000 dinara, po uzoru na trenera Košarkaškog kluba Radnički, Miroslava Mutu Nikolića, koji je uplatio istu sumu.

– Mislim da je Muta napravio sjajan potez i da će celokupna Srbija reagovati na pravi način. Svima nama, ostaje samo da poželimo maloj Tijani što je moguće pre odlazak za Hjuston, u nadi da će sve proteći onako kako svi mi želimo, da će potom moći da uživa u svom detinjstvu i životu. Da bi se sve to desilo pozivam i Kragujevčane i sve ljude dobre volje da takođe budu deo ove akcije – rekao je Marjanović.

Nikolić je juče istakao da su deca najveće blago i pozvao Kragujevčane da se uključe u akciju.

– Prek sam, ali emotivan čovek. Ta prekost, međutim, ne važi u roditeljstvu. Deca su najvrednije što imamo, moramo da ih zaklanjamo, kako svoje rođeno potomstvo, tako i decu drugih ljudi. Kao roditelj, saosećam sa porodicom Ognjanović i pridružujem se akciji dvojako – prosleđujem poziv sugrađanima da se pridruže akciji u Kragujevcu, a istovremeno uzeću učešće na najneophodniji način – uplatom. Dan pre utakmice Radnički-Mega Vizura uplatiću sto hiljada dinara na račun porodice Ognjanović, sa nadom da će mala Tijana, posle operacije u Americi, nastaviti da raste bez zdravstvenih tegoba. Pozivam sve Kragujevčane da se uključe u akciju, naročito ljubitelje košarke. Dođite u subotu na utakmicu koju igramo protiv Mega Vizure, a sat vremena pre meča priložite koliko možete – apeluje Nikolić.

2 Komentara

Odgovorite