Košarkašice Radničkog danas dočekuju Zvezdu

- -
0

zkk jelena prvulovicU derbiju 15. kola Prve ženske lige Srbije, košarkašice Radničkog danas od 17 časova, u hali „Park“, dočekuju lidera na tabeli, beogradsku Crvenu zvezdu.

Kragujevčanke su u sjajnoj seriji od sedam uzastopnih pobeda, pa košarkašica Radničkog, Jelena Prvulović, koja je proglašena za najpopularniju sportistkinju u 2012. godini, na manifestaciji „Ponos Šumadije“, sa pravom očekuje dobru utakmicu.

– Mislim da ova utakmica dolazi u jako dobrom momentu. U sjajnoj smo formi i očekujem pre svega dobru košarkašku predstavu, kvalitetnu sa obe strane, lepu za gledanje, punu lepih i korisnih poteza. Moja ekipa je spremna za podvig i očekujem da uđemo dobro u meč, pre svega da pružimo maksimum, a sreća prati hrabre – rekla je Prvulovićeva.

U prvom susretu Zvezda je bila ubedljiva – 70:43, ali su od tada košarkašice Radničkog dosta napredovale.

– To je bila naša najgora utakmica. Svakako da možemo da igramo na visokom nivou i da pratimo Zvezdu koja igra jako dobro, možda i najlepšu košarku u našoj ligi. Imamo motiva na pretek da uđemo što bolje u meč. Posle sedam vezanih pobeda očekujem da nastavimo istim tempom i da zabeležimo i osmu. Dosta toga se promenilo u našoj igri. Radimo mnogo kvalitetnije, treniramo „muški“, igramo bolje… Mislim da je sve to zasluga jako dobrog odnosa cele ekipe i fantastične atmosfere koja nas krasi – zaključila je Jelena.

Nema komentara

Odgovorite