Košarkaši Radničkog dokazuju kvalitet protiv Krke

- -
0

Posle poraza i slabe igre u meču sa Partizanom, košarkaši Radničkog imaju priliku da se iskupe pred svojim navijačima, u duelu sa Krkom.

Svakako da je najbolji poznavalac Krke, Aleksandar Ćapin, koji je u ovom slovenačkom timu napravio prvi profesionalni angažman.

– Krka je ozbiljan protivnik, što su pokazali već na početku lige. Igraju timski, znaju da zadaju dosta problema rotacijom. Biće to težak meč, ali očekujem da pronađemo svoju igru protiv njih. Svi naši igrači su u dobrom stanju, osim povređenog Dragojlovića, ali se dobro pripremamo i verujem da ćemo se pred našom publikom prikazati u pravom svetlu – rekao je Ćapin.

Australijski reprezentativac Mark Vortington smatra da će njegov tim pokazati daleko veću želju za pobedom, nego u prethodnom meču, što bi mogao da bude i ključ pobede.

– Skautiramo Krku, kao i svakog protivnika, i vidi se da se radi o vrlo kvalitetnoj ekipi sa dobrim šuterima. Ključno je da ono što radimo na jakim treninzima prenesemo na teren. Izvlačimo pouke iz prethodnog kola, a najbitnija je – nećemo da dozvolimo da nas rival nadjača u želji za pobedom i da igra sa više žara. Verujem u naš tim jer jako dobro radimo na treninzima i siguran sam da ćemo pokazati kvalitet koji imamo, posebno u spoljnoj liniji – kaže Vortington.

Utakmica se igra u subotu, 3. novembra, u hali „Jezero“, sa početkom u 17 časova, uz direktan prenos na TV Arenasport 1. Ulaznice za ovaj susret, po ceni od 200 dinara, biće u prodaji u subotu od 12 do 17 časova na blagajnama hale Jezero.

FOTO: ABA

Slične vesti

Nema komentara

Odgovorite