KKK Radnički nije uspeo da iznenadi Tamiš

- -
0

Na premijernoj utakmici u Košarkaškoj ligi Srbije, uprkos porazu KKK Radnički nije razočarao.

Kragujevčani su pružili snažan otpor favorizovanom Tamišu u Pančevu, posle 40 minuta neizvesne borbe poraženi su za dva poseda lopte – 85:81 (13:25, 27:15, 29:22, 16:19).

Da je Zoran Todorović u fazi stvaranja ekipe koja će biti čvrst orah za sve rivale u ovom takmičenju bilo je jasno tokom kraćih priprema, a to je bilo očito i u na ovom debiju.

Neopterećni bremenom favorita, Kragujevčani su u prvih deset minuta uspeli da nametnu svoju igru, što su kapitalizovali sa 12 poena prednosti – 25:13.

Usledio je obrt u narednoj deonici, domaćin je došao do ritma koji mu odgovara, smanjivao je zaostatak iz akcije u akciju, da bi serijom 10:0 preuzeo prednost – 38:36.

Posle 20 minuta ipak je bio potpuni egal – 40:40, kao i najrealniji odnos snaga ana terenu.

Drugi deo ovog susreta bolje otvara Tamiš. Prvim poenima preuzima prednost koju do kraja nije ispustio.

Trener KKK Radnički Zoran Todorović u analizi utakmice za klupski sajt ističe da je odigrana protiv spremije ekipe, okupljene u avgustu, sa desetak pripremnih utakmica.

Premijerni nastup pred domaćom publikom u KLS KKK Radnički imaće u petak 20. oktobra. U halu “Jezero” dolazi Beovuk 72. Ulaznice će koštati 200 dinara, a posle vikenda biće predstavljene i pretplatne karte koje će biti u prodaji za drugo kolo.

Nema komentara

Odgovorite