Kažnjeni Vanja Udovičić i Damir Burić

- -
2

vk radnicki mataro vanjaVaterpolisti Radničkog u naredna dva duela finalne serije plej-ofa sa Crvenom zvezdom biće znatno oslabljeni, neigranjem kapitena Vanje Udovičića, koji je kažnjen jer je u susretu sa Beograđanima zaradio drugo isključenje sa pravom zamene u sezoni.

Radnički će u narednom duelu biti lišen i pomoći hrvatskog reprezentativca Damira Burića, navodno zbog psovanja predstavnika Crvene zvezde Jovanovića i udaranja rukom o zapisnički sto.

Zbog isključenja u duelu sa Udovičićem, vaterpolista Crvene zvezde Marko Avramović propustiće susret u Kragujevcu, a za zapisničkim stolom u naredne tri utakmice neće moći da sedi predstavnik Crvene zvezde Stanko Jovanović, dok je funkcioner crveno-belih Goran Jezdić kažnjen zabranom vršenja funkcije u narednih mesec dana.

2 Komentara

  1. očigledno je da će sve da učine kako bi omogućili da titula ode u Beograd. Ma kazniće oni ceo tim Radničkog kako bi zvezda pobedila. Mislim da bi trebalo da se dovedu sudije iz inostranstva, pa da pošteno sude, a ne ova bagra koja za par desetina evra proda i obraz i ovako lepe utakmice osramote za sva vremena. Al ne ma mora pehar da ode u Beograd po svaku cenu. VELIKA SRAMOTA za sve funkcionere i delegate što se ovo događa i treba neko da lupi šakom o sto kao Burić i da kaže DOSTA KRAĐE.

Odgovorite