Karting: Kragujevčani zadržali drugo mesto

- -
0

Auto moto karting klub “034 Racing team” Kragujevac postigao je zapažene rezultate na trci održanoj na karting stazi u Jagodini.

Vozač “034 Racing team” Miloš Zeka Đorđević je, pored kvarova, osvojio dva treća mesta u klasi V iza Uroša Stevanovića i Gilberta Reiterera iz Austrije.

U klasi VII u prvoj trci pobedio je Vukašin Pavlović iz “034 Racing team-a” ispred Mihajla Milosavljevića, Kragujevcčnina koji vozi za karting klub “Fanatik” iz Beograda, dok je Aleksa Marković, član “034 Racinga” pored problema sa motorom završio trku kao sedmi. U trci dva pobeđuje Mihajlo Milosavljević, ispred Đorđa Štulića iz “Carbo” Pancevo, Vukašin Pavlovič bio je treći, a Aleksa Marković peti.

U klasi VIII pobeđuje Aleksandar Radosavljević iz Jagodine, ispred Kragujevčana Vladana Buce Radosavljevića, Saše Miletića i Dragana Đorđevića iz “034 Racing team-a”, dok je Zoran Marković Šeki bio peti. U trci dva pobeđuje Radisavljević, ispred Markovića i Buce Jakovljevića, a Đorđević i Miletić završavaju kao četvrti i peti.

AMK “034 Racing team” je posle dva osvojena treća mesta prvi deo sezone završio na drugoj poziciji, iza KSK Jagodina, a ispred SU “Floyd” iz Novog Sada i SU “Fanatik” iz Beograda.

Sledi letnja pauza, a sezona će, kako je najavljeno, biti nastavljena 30. avgusta trkom na kartodromu Ada Huja.

Nema komentara

Odgovorite