Kadeti Radničkog treći u Srbiji

- -
0

vk radnicki 2001

Kadeti Radničkog osvojili su treće mesto na veoma jakom i izjednačenom finalnom turniru Prvenstva Srbije, održanom minulog vikenda u Novom Sadu.

Izabranici Dragana Kozomore su na startu tesno poraženi od novog-starog šampiona Partizana (5:4), a zatim i od domaće Vojvodine (8:5). Do bronzane medalje Kragujevčani su stigli trijumfom nad Crvenom zvezdom (4:3).

Drugo mesto je na kraju pripalo Novosađanima, zahvaljujući remiju sa Partizanom u poslednjem kolu, dok su „crveno-beli“ morali da se zadovolje četvrtom pozicijom.

REZULTATI: Partizan – Radnički 5:4, Vojvodina – Crvena zvezda 3:4, Crvena zvezda – Partizan 4:9, Vojvodina – Radnički 8:5, Crvena zvezda – Radnički 3:4, Vojvodina – Partizan 7:7. PLASMAN: Partizan 7, Vojvodina 4, Radnicki 3, Crvena zvezda 3.

Uspešni su bili i mlađi vaterpolisti Radničkog, generacija 2004, koji su na polufinalnom turniru u Kragujevcu izborili plasman u finale.

Dečaci koje trenira Marko Martinić ubedljivo su nadigrali subotičku Spartak Prozivku (17:3) i beogradski Stari grad (16:3), a zatim su pretrpeli minimalan poraz od favorizovanog Partizana (8:7).

Finalni turnir na programu je 16. i 17. jula u Beogradu.

Nema komentara

Odgovorite