Kadeti Radničkog četvrti u Srbiji

- -
1

Na finalnom turniru Kupa Srbije za 2003. godište i mlađe, održanom u Valjevu, ekipa KVK Radničkog osvojila je četvrto mesto.

Ovo je veliki uspeh za ovu kragujevačku generaciju, uprkos tome što je ostala bez medalje, jer se do sada nije pojavljivala na završnom turniru.

A nedostajalo je malo da dođe do nekog od odličja. Radnički je najpre tesno poražen od Crvene zvezde (7:5), potom još tesnije od domaćeg Valisa (6:5), da bi na kraju ubedljivo savladao ekipu Dunava iz Novog Sada, filijalu Vojvodine (11:4).

Šampionsku titulu ponela je ekipa Partizana, koja je savladala sve protivnike, kako na ovom, tako i na polufinalnom turniru. Drugi je bio Valis zahvaljujući boljem međusobnom okršaju sa Crvenom zvezdom koja se okitila bronzom.

REZULTATI: Treće kolo: Valis – Mladost 10:11, Crvena zvezda – Radnički 7:5, Partizan – Dunav 13:3. Četvrto kolo: Mladost – Dunav 7:5, Partizan – Crvena zvezda 14:3, Valis – Radnički 6:5. Peto kolo: Crvena zvezda – Mladost 15:8, Dunav – Radnički 4:11, Partizan – Valis 8:3.

TABELA: Partizan 15 bodova, Valis 9, Crvena zvezda 9, Radnički 6, Mladost 6, Dunav 0.

1 komentar

  1. Treba dodati i to da je ekipa Radničkog najsramotnije pokradena u utakmici protiv domaceg Valisa i to naocigled mnogobrojne publike!Da su svirana iskljucenja igracima kojima su obe ruke bile iznad vode,da je u zadnjem napadu sviran nepostojec korner za Valis kod odlucujuceg gola,da je lopta na pocetku zadnje cetvrtine pri plivanju za istu DODATA igracu Valisa od strane sudije (kome nije poznato da li mu roditelji znaju za njegovu naklonost prema istom polu) i jos mnogo toga…Na taj nacin su DECA Radnickog obeshrabrena i obespravljena na najsramotniji nacin!SRAMOTA za organizaciju turnira!!!

Odgovorite