Juniori Veprova slavili na gostovanju šampionu

- -
0

U drugom kolu Juniorske lige Srbije, Kragujevac Wild Boarsi trijumfovali su na gostovanju braniocu trofeja, Jagodina Black Hornetsima, rezultatom 21:16.

Kragujevčani su poveli u prvoj četvrtini, skrin pasom Stefana Milojevića ka Tomislavu Todoroviću, koji je potom istrčao 80 jardi do end zone (6:0).

Međutim, Jagodinci čiji veliki deo igrača ima i seniorsko iskustvo, pokazali su da su tvrd protivnik i da se neće lako predavati. Pasom Filipa Đokića ka Vanji Radivojeviću najpre su izjednačili, a potom je isti tandem konverzijom za dva poena doneo preokret – 8:6.

Pred odlazak na odmor, usledio je novi odgovor Milojevića koji je ovoga puta pasom za 60 jardi sa end zonom spojio Miloša Petrovića, a zatim realizovao i konverziju – 14:8.

Na startu drugog poluvremena Veprovi su zabeležili intersepciju, a zatim ponovo poentirali kratkim pasom Milojevića za Dimitrija Stojanovića (21:8).

Sve što su domaći do kraja uspeli da urade bilo je da ublaže poraz posle dobrog drajva koji je u poene trčanjem za jedan jard sproveo Stefan Mihajlović.

Potom su oba tima imala šansu za novi tačdaun, ali su Veprovi famblirali nadomak protivničke end zone, dok su na drugoj strani pobedu odbranili trećom intersepcijom.

Wild Boars su organizovali dugačak napad i došli na korak od end zone. Tada je Nikola Kostić odlično reagovao i pokupio fumble. Ipak, ponovo je dobro reagovala odbrana Veprova i isforsirala treći INT, posle čega je utakmica završena.

Jagodina Black Hornets – Wild Boars Kragujevac 16:21 (0:6, 8:8, 0:7, 8:0)

Kretanje rezultata:
0:6 Stefan Milojević pas za Tomu Todorovića 80 jardi, PAT izblokiran
8:6 Filip Đokić pas za Vanju Radivojevića 25 jardi, TPC Đokić za Radivojevića
8:14 Stefan Milojević pas za Miloša Petrovića 60 jardi, TPC Milojević
8:21 Milojević pas za Dimitrija Stojanovića 10 jardi, PAT Miloš Petrović
16:21 Stefan Mihajlović trčanje 1 jard, TPC Đokić za Mihajlovića

Nema komentara

Odgovorite