Hamzagić novi igrač OK Radnički

- -
0

Novi korektor Odbojkaškog kluba Radnički Irfan Hamzagić, prethodnu sezonu proveo je u Nemačkoj 1. Bundesligi u klubu “Eltman Volley”. Svoju profesionalnu karijeru je započeo u Budvi, nakon čega je još pet sezona proveo u Crnoj Gori igrajući za Budućnost iz Podgorice. Njegov put se dalje nastavlja u rodnom mestu, Novom Pazaru gde je odigrao dve sjajne sezone i osvojio dva Kupa i dva Super Kupa Srbije.

Prvi ozbiljniji inostrani angažman Hamzagić je potpisao za “Gumushane Torul klub” iz Turske, a dve sezone kasnije (nakon još jedne odigrane sezone u Novom Pazaru) igrao je za “Cannes”, klub u samom vrhu francuske Superlige.

Kako prenose iz kragujevaačkog kluba, Hamzagić je, tokom priprema, imao vremena da upozna nove saigrače. Zadovoljan je kako protiču prvi dani u novoj sredini.

“Atmosfera u klubu je na visokom nivou i ne sumnjam da ćemo biti jako dobar tim za predstojeću sezonu. Dušan Lopar, Srećko Ristić i ja smo u Novom Pazaru delili teren i ostvarili veliki uspeh, nadam se da ćemo nešto slično ponoviti u Radničkom”, kaže novi igrač Radničkog.

On ističe da se ambicije kluba poklapaju sa njegovvim očekivanjima, te da se nada da će na kraju sezone svi biti zadovoljni ukupnim učinkom. Ističe da u Srbiji prvi put igra za klub van rodnog grada.

“Da, prvi put sam u Srbiji van svog rodnog mesta. Većina igrača iz Novog Pazara su moji prijatelji i van terena ali kada zakoračimo na teren moramo da budemo profesionalni i radimo svoj posao najbolje moguće u tom trenutku. Kao i u svakoj utakmici, očekujem da pobedi bolji”, poručuje Hamzagić.

Novi igrač Radničkog je više puta proglašavan za MVP-ja Ističe da su mu svi trofeji koje je osvojio sa Novim Pazarom dragi, a da, ako mora da izdvoji jedan od njih, to je Kup Srbije koji je osvojen već u prvoj sezoni u sjajnoj atmosferi protiv ekipe Vojvodine.

“Ne volim da obećavam puno ali ono što je sigurno je da ću kao igrač Radničkog u svakom trenutku davati svoj maksimum. Nadam se da će se situacija sa virusom smiriti i da će navijači moći da daju podršku kada to bude bilo potrebno”, istako je Hamzagić.

Nema komentara

Odgovorite