Fudbaleri Radničkog započeli pripreme za Srpsku ligu

- -
1

fk radnicki pripreme

Fudbaleri Radničkog 1923 započeli su danas pripreme za novu sezonu, u kojoj će se takmičiti u trećem po rangu šampionatu Srbije – Srpskoj ligi „Zapad“.

Na spisku trenera Radovana Radakovića trenutno se nalazi 38 igrača, od kojih je većina iz prošle sezone, ali ima i novajlija koje će pokušati da se izbore za „crveni dres“: Marko Kostić, Ivan Živanović, Filip Aleksić, Uroš Vidović, Dragan Trajković, Jovan Lukić, Dejan Miljuš, Stefan Nikolić, Nikola Nedeljković, Lazar Petrović, Goran Milojević, Strahinja Urošević, Luka Samailović, Lazar Vasojević, Jovan Najdanović, Jovan Kojić, Marko Milovanović, David Nikolić, Vuk Obradović, Miloš Lazarević, Ljubo Nenadić, Milan Ilić, Aleksandar Stojmirović, Bojan Andrić, Božidar Šobat, Dušan Stanković, Nikola Ivković, Ilija Tanasković, Milan Milentijević, Nikola Arsenijević, Petar Maslak, Ilija Stojanović, Lazar Vidić, Petar Gavrović, Aleksandar Miletić, Pajović i Atanasijević.

Kragujevčani će trenirati dva puta dnevno, najverovatnije na terenima nekih timova iz Gradske lige, jer bi „Čika Dača“ trebalo da počne da se sređuje.

Početak sezone planiran je za sredinu avgusta.

1 komentar

  1. Dovedite Petra Djordjevica iz Sumadije,dok ne bude kasno.Mnogi timovi su pokazali interesovanje za ovog vrsnog igraca.

Odgovorite