Fudbaleri Radničkog gostuju u Novom Sadu

- -
0

Posle uvodne pobede na Radničkim iz Pirota (3:0), fudbalere Radničkog 1923 očekuje duel sa još jednim novajlijom u ligi, novosadskim Kabelom, ovoga puta u gostima, u meču drugog kola Prve lige Srbije.

Kabel je startovao porazom na gostovanju ekipi Bačke (2:1), pa nema sumnje da želi da popravi sliku pred svojom publikom.

– Ekipa Кabela je relativna nepoznanica za nas, budući da se radi o novajliji u ligi, koji se prethodnih godina nadmetao uglavnom u nižim rangovima takmičenja na teritoriji Vojvodine. Znamo da su se pojačali tokom letnje pauze, da su doveli dosta novih igrača i da će sigurno biti silno motivisani da na premijeri pred svojim navijačima ostave što je moguće bolji utisak – rekao je Aleksandar Popović, fudbaler Radničkog.

Sa druge strane, Popović ističe da njegov tim na ovo gostovanje odlazi pun samopouzdanja posle dobrog starta sezone.

– Mislim da je igrački kvalitet na našoj strani i da ćemo doći do novih bodova. Nadam se i podršci naših vernih navijača „crvenih đavola“, koji su nas pratili na svim gostovanjima prošle sezone. Uz njihovu potporu, sigurno da će nam biti lakše da zabeležimo dobar rezultat. – zaključio je Popović.

Utakmica je na programu u subotu od 17.30 časova, na novosadskoj „Slanoj bari“.

Nema komentara

Odgovorite