FK Radnički 1923 počeo pripreme za prolećni deo sezone

- -
0

Fudbaleri Radničkog okupili su se danas pred početak priprema za prolećni deo takmičenja u Prvoj ligi. Prozivci, koju je obavio trener Dejan Nikolić, prisustvovalo je 26 fudbalera među kojima i dvojica novih.

Posle mesec dana pauze, na stadionu “Čika Dača”, ponovo se okupila ekipa Radničkog kako bi započela pripreme za prolećni deo prvenstva.

Okupljenim igračima, pored direktora kluba – Aleksandra Simovića, obratio se i stručni štab, u neizmenjenom sastavu: šef stručnog štaba Dejan Nikolić, treneri Darko Milisavljević i Dejan Joksimović i trener golmana Dejan Jelčić, koji su im poželeli dobrodošlicu i predočili im program rada u predstojećem periodu.

Što se igrača tiče iz Radničkog su otišli Milan Lalić i Slavko Cvijetinović, dok su se ekipi priključila dvojica novih fudbalera, doskorašnji vezni igrač Zlatibora Stefan Grbović i levi bek Aleksandar Popović koji je došao iz Tutina.

Današnji dan prošao je bez treninga, a prvi ovogodišnji biće održan sutra, na stadionu ‘Čika Dača’, sa početkom od 12 časova.

U planu je odigravanje više kontrolnih utakmica, a protivnici i termini odigravanja biće naknadno saopšteni.

Prvenstvo će biti nastavljeno 27. februara kada će Radnički igrati na gostujućem terenu sa ekipom Zlatibora iz Čajetine.

Nema komentara

Odgovorite