Dve titule Rejvensa na Prvenstvu Srbije za veterane

- -
0

Takmičari Rejvensa osvojili su četiri medalje, od kojih dve titule, na Prvenstvu Srbije za veterane, održanom u subotu, u Nacionalnom badminton centru na Adi Ciganliji.

U sing konkurenciji muškaraca preko 35 godina, šampionsku titulu poneo je Andreja Todorović, dok je Danijel Stefanović bio treći. U muškom dublu oni su zauzeli drugo mesto, dok je Todorović do druge titule došao u mešovitom dublu sa Milicom Uskoković iz Pančeva.

– Veoma smo zadovoljni ostvarenim uspesima naših iskusnih takmičara na ovom turniru, a malo sportske sreće je nedostajalo da čak tri titule prvaka Srbije donesemo u Kragujevac. Verujemo da će ovi rezultati podstaći veći broj takmičara iz zlatne epohe kragujevačkih Gavranova da se vrate takmičarskom badmintonu nakon smene generacije i bacanja akcenta na rad sa juniorskim kategorijama u klubu. Osvojenim trofejima i medaljama na ovom turniru na najlepši način je zaokružena uspešna sezona i napravljena uvertira pred završna dva turnira koja juniorske članove očekuju u decembru – rekao je Todorović.

Nema komentara

Odgovorite