Dušan Petrović ponovo na golu RK Radnički

- -
0

Da bi spremno dočekao sve ono što sledi u narednom periodu rukometni klub Radnički je obnovio saradnju sa golmanom Dušanom Petrovićem (33), izdankom kragujevačke škole rukometa, koji će svojim talentom, višegodišnjim stažom i smirenošću doprineti ostvarenju predviđenih ciljeva.

“Iako prethodne sezone nije igrao u Radničkom, Dušan nikad nije ni otišao. Bio je angažovan u radu sa golmanima, a nakon jednogodišnjeg boravka u Moravi opet je sa nama. Bivši kapiten Radničkog, golman sa ogromnim superligaškim iskustvom i smatram da ćemo njegovim dolaskom imati jednog od tri najbolja čuvara mreže. Radiće i dalje sa golmanima svih uzrasta i Dule je neko na koga računamo na duže staze u klubu”, istakao je direktor RK Radnički Stavro Rašković.

Petrović je kao i većina dečaka njegovog godišta počeo da trenira rukomet sa 10 godina u rodnom gradu, a u karijeri je, pored Radničkog, nastupao i za Spartak – Vojput iz Subotice, Dinamo iz Pančeva i Moravu iz Velike Plane.

“Izuzetno mi je drago što sam ponovo u Radničkom, ovog puta u dvostrukoj ulozi, kao čuvar mreže i kao trener golmana svih selekcija kluba. Ne sumnjam da ćemo kroz baraž izboriti ulazak u super ligu Srbije i tako vratiti Radnički i Kragujevac na rukometnu mapu Srbije, na mesto na kom je bio i koje mu po kvalitetu pripada. Smatram da je prelazni rok odlično odrađen, posebno mi je drago što se i Janko Gemaljević vratio i što ćemo zajedno sa Ognjenom Jovanovićem činiti golmanski tandem sledeće sezone. Ubeđen sam da će Radnički biti veliko iznenađenje u narednoj sezoni i da će SBB hala Jezero biti tvrd orah za sve ekipe”, najavio je povratak u Radnički Dušan Petrović.

Iskusni golman je sa Radničkom potpisao jednogodišnji ugovor.

Nema komentara

Odgovorite