Đurđević prozvao fudbalere Radničkog

- -
0

fk radnicki prozivka 2013Trener Radničkog 1923, Dejan Đurđević, izvršio je danas prozivku igrača za zimske pripreme, kojoj su se odazvali sledeći igrači: Željko Milošević, Stefan Nedović, Darko Spalević, Lazar Rosić, Ivan Petrović, Petar Pavlović, Stanimir Milošković, Miljan Mutavdžić, Aleksandar Varjačić, Milan Svojić, Srđan Simović, Bojan Zoranović, Dragan Radosavljević, Predrag Sikimić, Ivan Pejčić, Vladimir Otašević, Dušan Petronijević, Darko Fejsa, Lazar Popović, Stefan Petrović, Vladimir Bubanja i Nikola Kovačević i golmani: Marko Knežević, Ognjen Čančarević i Žarko Trifunović;

Iz opravdanih razloga, odsutan je bio samo Miloš Tintor, koji će se pojaviti već na sutrašnjem treningu, na kojem će biti obavljeno testiranje igrača. Kao što smo već pisali, redove Radničkog napustio je štoper Aleksandar Kosorić, koji karijeru nastavlja u iračkom Erbilu.

– Naša je obaveza da ispravimo ono što smo uradili u prvom delu sezonu. Obećavam da će Radnički biti bolji nego pre. Ljudi iz Grada i kluba dali su nam bezrezervnu podršku u svim mogućim aspektima. Ono što je najvažnije, imaćemo vrhunske uslove za pripreme i sve kako je dogovoreno, ali će naše obaveze biti duplo veće nego do sada.  – rekao je Đurđević.

Prozivci je prisustvovao i sportski direktor Radničkog, Dragan Anđelić, koji je naglasio da su planirane sedmodnevne pripreme u Crnoj Gori i period uigravanja, najverovatnije u Turskoj.

Superligaška sezona počinje 27. februara, kada će Radnički dočekati ekipu Rada.

Nema komentara

Odgovorite