Divlje mačke dočekuju Slovenke

- -
0

wild catsKragujevačke Divlje mačke, koje su osvojile sva tri turnira u ženskom američkom fudbalu održana u Srbiji, odigraće i prvu međunarodnu utakmicu.

Naime, po završetku derbi susreta trećeg kola CEFL lige, između PBB Divljih veprova i Silverhawks-a iz Ljubljane, koji je na programu u subotu, od 13 sati, na stadionu FK Šumadija, Mačke će odmeriti snage sa ženskim timom kluba iz glavnog grada Slovenije – Ladyhawks.

Igračica Wild Cats-a, Tanja Obradović, koja je na prethodna dva turnira proglašena za MVP-a, raduje se što će njena ekipa konačno odmeriti snage sa nekim timom iz inostranstva.

– Nakon osvojenog prvog mesta na turniru u Kikindi, pre dve nedelje, jako smo ponosne na to što smo postigle i presrećne smo što smo osvojile treći turnir zaredom. Bez obzirana sve to, želimo još više da radimo i napredujemo. Uzbuđene smo zbog utakmice sa timom Ladyhawks-a iz Ljubljane, jer ćemo se na taj način upoznati i sa igrom u Evropi i videti da li smo na dobrom putu i koliko smo napredovale. Ne znamo mnogo o devojkama iz Ljubljane, ali se nadamo dobroj igri, interesantnoj i fer borbi. I naravno, nadam se da ćemo iz te utakmice izaći sa jednim iskustvom više – rekla je Obradovićeva.

Slične vesti

Nema komentara

Odgovorite