Derbi Radničkog i Slobode sutra na „Čika Dači“

- -
0

U jednom od derbija 13. kola Super lige, fudbaleri Radničkog 1923, pred kamerama „Arenasporta“,  dočekuju sutra užičku Slobodu.

Pomoćni trener kragujevačkog tima, Vladimir Pantelić, smatra da njegov tim na ovoj utakmici može da se iskupi za bledo izdanje protiv Partizana.

– Posle susreta sa Partizanom, u kojem nismo nismo prošli onako kako smo očekivali, okrećemo se utakmici sa Slobodom. Užičani maju dosta dobru ekipu sa nekolicinom iskusnih igrača, predvođenih Peđom Ranđelovićem. Mi verujemo u sebe i spremamo se kao i za svaku utakmicu do sada. Očekujem da maksimalnim zalaganjem na terenu ostvarimo pobedu i osvojimo nova tri boda – rekao je Pantelić.

Mladi reprezentativac Srbije iz redova Radničkog, Ivan Petrović, veruje da Radnički može do pobede uz podršku sa tribina.

– Kao i pred svaku utakmicu, razmišljanja su pozitivna i pred ovu. Očekuje nas veoma teška utakmica i iskusan protivnik. Ako ispoštujemo dogovor iz svlačionice možemo doći do pobede. Iskoristio bih priliku da pozovem sve naše navijače da dođu u što većem broju i tako nam pomognu da ostvarimo pobedu – kaže Petrović.

Utakmica se igra u nedelju, od 13 časova, na stadionu „Čika Dača“.

Nema komentara

Odgovorite