Delegacija Radničkog posetila povređene

- -
0

Delegacija Vaterpolo kluba Radnički posetila je jutros, u kragujevačkom Kliničkom centru, građane povređene u saobraćajnoj nesreći koju je izazvao vaterpolista Radničkog, Boris Popović.

Pored trenera Dejana Udovičića, njegovog pomoćnika, Dejana Jovovića, igrača Vanje Udovičića i Filipa Filipovića, povređene je posetio i otac Borisa Popovića, Dragan.

Oni su se interesovali za zdravlje povređenih, kojima su ponudili svu potrebnu pomoć, a najmlađem povređenom u toj nesreći najbolji igrači sveta u protekle dve godine, Vanja Udovičić i Filip Filipović, poklonili su kapicu Radničkog i loptu sa potpisima svih igrača. Dečak je dobro, oporavlja se i sutra bi trebalo da bude pušten na kućno lečenje.

Direktor Klinike za hirurgiju, Dragan Čanović, rekao je da je dvoje pacijenata otpušteno, dok će uskoro i treći napustiti bolnicu, napomenuvši pritom da se radi o lakšim telesnim povredama.

Stanka Marić, koja je zadžana na lečenju na Hirurškoj klinici, zbog povrede karlice, pozdravila se sa ocem Borisa Popovića.

– Vaš sin je odmah izašao, nije bežao i počeo je da nam pomaže. Neću da ga tretim, jer je dobar momak i to može da se desi bilo kome – rekla je Stanka.

Nema komentara

Odgovorite