Dejan Udovičić pred finale: Moramo još bolje ako želimo trofej

- -
2

vk dejan udovicicPred vaterpolistima Radničkog je najveći izazov u istoriji kluba – revanš meč finala Kupa Evrope, sa italijanskom Florencijom, koji je na programu sutra, od 20 sati, na zatvorenom bazenu Sportskog centra „Park“.

Put Kragujevčana do finala bio je perfektan, savladali su sve timove sa kojima su se sastali, a onda su potpuno nadigrali i Florenciju, usred Firence (8:4).

Iako se fantastična partija izabranika Dejana Udovičića u tom duelu, pogotovo u odbrani, i dalje prepričava, trener Radničkog od svojih igrača zahteva da prikažu još bolju igru, jer smatra da samo tako mogu do trofeja.

– Pred nama je veoma važan susret, koji smo priželjkivali još od početka sezone. Ovo će biti velika prilika, kako za klub i grad, tako i za celokupan srpski sport, jer se ne dešava vaš tako često da se neki naš tim plasira u finale jednog evropskog takmičenja. Biće to teška utakmica za nas i moraćemo da odigramo još bolje nego u Firenci, kako bismo stigli do trofeja. Nijedan tim, ni u jednom sportu, ne ulazi u utakmicu da bude poražen, pa tako ni Florencija, koja je skup izuzetno talentovanih igrača. Za njih je ovo veliki izazov, sigurno je da će zaigrati mnogo agresivnije, jer nemaju šta da izgube – rekao je Udovičić.

S obzirom da je osvajanje ovog takmičenja glavni ovosezonski cilj Radničkog, u kragujevačkom taboru stepen mobilisanosti je na najvišem mogućem nivou, pa su u bazen uskočili i roviti igrači.

– U poslednjih nekoliko dana u pogon smo smo ubacili i igrače koji su imali zdravstvenih problema, jer je ovo za nas izuzetno važna utakmica, u kojoj moramo da zaboravimo na sve probleme. Nastupićemo u punom sastavu i daćemo sve od sebe da pobedimo – otkriva Udovičić.

Sve ulaznice za ovaj duel su rasprodate, a za ljubitelje vaterpola koji nisu uspeli na vreme da dođu do karte, obezbeđen je direktan televizijski prenos na RTS2.

2 Komentara

  1. Sve ulaznice za ovaj duel su rasprodate, a za ljubitelje vaterpola koji nisu uspeli na vreme da dođu do karte, obezbeđen je direktan televizijski prenos na RTS2.

Odgovorite