Dejan Udovičić: Dobijen prvi duel, ne i trofej

- -
1

vk dejan udovicicPosle pobede nad Florencijom, u prvom meču finala Kupa Evrope (8:4), trener Radničkog, Dejan Udovičić, bio je prezadovoljan prikazanom igrom svojih učenika, ali je naglasio da još uvek ništa nije rešeno.

– Odigrali smo jako pametno. U drugoj četvrtini smo prelomili utakmicu i mislim da je presudno bilo to što smo u većem delu ispoštovali dogovor iz svlačionice. Bili smo dobri sa igračem manje i to je unelo sigurnost, pogotovo u drugom delu utakmice. Kup Evrope je od početka bio naš cilj i uradili smo sve što je do nas da se dobro pripremimo za ovu utakmicu. Sigurno da smo bili favoriti i pre utakmice, ali to me ne zanima, jer je jedno papir, a drugo bazen. Dobili smo samo prvi duel, ne i trofej. Pametni ljudi stoje na nogama dok se posao ne završi – rekao je Udovičić.

1 komentar

  1. I posle svega da se pametan postidi kad se u Beogradskoj kuhinji skuvalo protiv tebe. ali Bogu hvala kad si kod nas doso da nam podaris sto niko nije i nikad se nismo nadali mi Sumadinci da cemo imati tebe i tvoje momke za ponos Sumadije.HVALA

Odgovorite