Četiri titule za RAVENS KG na turniru “Beograd 2019”

- -
0

U nacionalnom trening centru na Adi Ciganliji održan je prvi zvaničan seniorski badminton turnir u ovoj godini, “Beograd 2019” u kategorijama A, B i C igrača. Kragujevčani su bili veoma uspešni.

U konkurenciji najkvalitetnijih srpskih igrača i igračica, koji dugo svoju ogromnu vrednost dokazuju i pokazuju na najvećoj međunarodnoj sceni, za najprijatnije iznenađenje dana pobrinuo se tandem kragujevačkog Ravensa KG Minja Milovanović/Anja Velemir koji je zasluženo trijumfovao u konkurenciji ženskih dublova A kategorije igrača.

Pored tog trofeja, igrači iz Kragujevca su osvijili trofeje u još tri konkurecije:

Filip Stojiljković – Zlato u Muškom Singlu B kategorije
Marko Šundić – Zlato u Muškom Singlu C kategorije
Petra Gordić – Zlato u Ženskom Singlu C kategorije

Uz osvajače medalja, na turniru u Beogradu su učestvovali još: Andreja Todorović, Aleksandar Jovičić i Jovana Maksić.

“Ovim turnirom igrači BK RAVENS KG su na najlepši način promovisali novu sportsku opremu koju su obezbedili uz podršku kompanije “ALBO” iz Beograda. Lider u oblasti bezbednosti na radu su prepoznali i podržali mlade talente našeg kluba koji su lideri badmintona na ovim prostorima.
Ako se po jutru dan poznaje, očekujemo veoma uspešnu sezonu 2019.godine i želimo da nastavimo sa uspesima poput nastupa na tradicionalnom turniru “Beograd 2019″ uz realizaciju uspešnih sportskih manifestacija i međunarodnih i humanitarnih projekata u Kragujevcu i Srbiji. Hvala kompaniji ALBO na ukazanom poverenju i podršci, kao i svim igračima na velikom zalaganju i ogromnom uspehu na ovom turniru koji će zlatnim slovima biti upisan u bogatoj istoriji kluba”, izjavio je Andreja Todorović predsednik UO BK RAVENS KG i glavni trener kluba.

Turnir “Beograd 2019” je pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Badminton saveza Srbije organizovao Badminton klub Beograd.

Nema komentara

Odgovorite