Čavićeva akademija otvara se u sredu

- -
5

milorad cavicSvečano otvaranje Plivačkog kluba „Akademija Milorad Čavić“ biće obavljeno u sredu, a upis u školu plivanja, za obuku neplivača starijih od dve godine, počinje već danas, u kancelariji Akademije, na zatvorenom bazenu Sportskog centra „Park“.

U PKAMC smatraju da manje grupe učenika omogućavaju instruktorima da obraćaju više pažnje na svako dete pojedinačno, pa će svaki od četiri instruktora po terminu raditi sa po troje dece.

Časovi traju pola sata, a prvi trening će biti održan u petak, 15. februara.

Akademija našeg najboljeg plivača, Milorada Čavića, partner je Plivačke akademije Evolušn (Evolution Swim Academy) i korisnik njihovog korak-po-korak sistema učenja.

Polaznici će koristiti najnoviji model bazena, proizvedenog od strane kompanije „Astral Pools“, prečnika 550 centimetara, sa duplom pumpom i duplim sistemom prečišćavanja koji garantuje higijenske uslove. Pored idealne dubine od 120cm, temperature bazena će biti između 29 i 30 stepni celzijusovih, što će svakom detetu obezbediti uživanje u vodi.

Kancelarija je otvorena radnim danima od 9 do 17 sati.

Jutarnji termini:
Od ponedeljka do petka, izmedju 9h i 13h:
9h, 9:45h, 10:30h, 11:30h, 12:15h
2 termina nedeljno (8 termina mesečno): 2.000 dinara

Večernji termini:
Od ponedeljaka do petka, izmedju 16h i 20h:
16h, 16:45h 17:30h, 18:30, 19:15h
2 termina nedeljno (8 termina mesečno): 2.500 dinara

5 Komentara

  1. Korektne cene 2000 i 2500, posto je ovo samo za mali bazen mladje dete cu sigurno kod cavica da upisem. A ove sad plivacke skole peljese decu i naplacuju po 3000 mesecno, a kolko sam cuo jedna staza ih kosta samo 20.000 mesecno. Pa mi je jasno koje milione tu plivacki klubovi zaradjuju pa mogu da kupuju kola sa oznakama kluba. Moje dete trenira plivanje nista deci ne pokazuju, verovatno jer ne znaju, samo ih teraju da plivaju gore dole. Nadam se da ce se to sa Cavicem promeniti, kada se otvara plivacki klub za stariju decu?

  2. Nikako necu pljunuti ni pokusavati da omalovazim pocetak saradnje S.C.Park i Akademije Milorada Cavica iz razloga sto jacanje konkurencije moze doneti samo boljitak nasoj deci a nama roditeljima vecu mogucnost izbora.Sa druge strane ne bih hteo ni da zavirujem u dzepove vlasnika vec postojecih skola ali je iz komentara lako prepoznati o kojoj se skoli radi,vec da neupucenima predocim cinjenice a ne lazi.Igrom slucaja,dete mi trenira u MILIONERSKOJ skoli i na raspolaganju ima 5 ( p e t ) jednocasovnih termina nedeljno ili 20 ( d v a d e s e t ) mesecno za cenu od 3000 mesecno. K O R E K T N O … i vise od toga obzirom na stotine medalja donetih iz Novog Sada , Jagodine , Potočca…i.t.d. kao i ekipnih pehara za prvo mesto sa skoro svakog takmicenja i mitinga sto je svakako dokaz kvalitetnog rada.Uvek ce biti i ponosnih i jadnih i zavidnih roditelja…bice , daj Boze i sve vise dece pa roditelji pamet u glavu…izbor je,a imamo ga poprilicno,samo nas.

  3. Dragane, to nas podsecas da i na takmicenjima peljesite decu? Vodite ih po selima, u Potocac i slicnim mestima i donosite kamion medalja? Kolki su pokazatelj te medalje, kad svako dete dobije minimum po jednu, prijavi se za trku njih 2-3 i svako dobije medalju? Koliko medalja se osvaja na drzavnim takmicenjima?

  4. bravo bane za komentar ,tako govori neko ko zivi u nekoj selendri i nije otisao dalje iz svoje baste tj njive pa slusa razne price druga stvar u pravu si drzavna prvenstva tek dolaze a sa njima i nove medalje samo da bude zdravlja i medaljw nece biti problem

Odgovorite