Bokserski vikend u Kragujevcu

- -
2

bk kragujevacU 4. kolu Šumadijskog regiona rukavice će u ringu ukrstiti klubovi iz šest gradova, a domaćin ove bokserske revije biće BK Kragujevac. Iz našeg grada nastupiće i BK Radnički, kao i klubovi iz Kruševca, Trstenika, Vrnjačke Banje, Smedereva i Novog Pazara.

Ekipu domaćina, BK Kragujevac, kapitenski će predvoditi Stefan Marković Animal (108 kg), a sem njega boksovaće još i Suzana Stevanović (51 kg), Marina Matić (62kg), Uroš Ljušić (75kg), Jovica Lešnjak (75kg) i Marko Pivljanin (35 kg). Treneri su Milojko Pivljanin i Ivica Ilić.

Bokser koji iza sebe već ima brojne uspehe,  Srefan Marković Animal, u ime svog kluba, ali i u ime svih učesnika ovog takmičenja, poziva ljubitelje boksa da se okupe u što većem broju i uživaju u fer borbi i dobroj atmosferi. On ističe da je ovo prilika da se i veći broj mladih ljudi zainteresuje za boks i nada se da bi u skorijoj budućnosti Kragujevac mogao da povrati svoje slavno mesto na srpskoj mapi boksa:

Kragujevac je grad sporta, a boks zaslužuje da ponovo bude u vrhu lestvice uspeha, kao što je bio za vreme bokserskih legendi Popovića, Rušitija, Matejića, Didanovića…

Mečevi će početi u nedelju od 16 sati na stadionu u Sušici.

 

Slične vesti

2 Komentara

 1. gde je otisla cast?Marko Pivljanin(rodj.2000 god) borio se kao da je 2003-godiste…..sramota!!!
  Klub i trener koji ucestvuju u takvim falsifikatima ce sigurno odgovarati.Pravila BS Srbije ne dozvoljavaju meceve skolaraca i pionira.
  Da napomenem:Marko Pivljanin rodjen 2000.god(13 god) protiv decaka rodjenog 2003.god(10 god)….sramota….
  GDE VAM JE POSTENJE TRENIRI,DELEGATI,SUDIJE,ORGANIZATORI….KRAGUJEVAC SRAMI SE!!!

 2. Marko Pivljanin,sin trenera bK KG Milojka Pivljanina je uz pomoc delegata,sudija….boksovao protiv mene u pionirskoj konkurenciji.Pobedio je,cestitam.
  JEDNA NAPOMENA:pionirska konkurencija je do 11 god starosti
  Ja sam rodjen 23.05.2003=10 godina
  Marko Pivljanin je rodjen 31.01.2000=13 god i 5 meseci(nije pionir)
  SVAKA CAST SVIMA…OVO VAM JE ZADNJE ORGANIZOVANJE,SUDJENJE…NAMESTANJE…

Odgovorite