Arbitraža presudila u korist Radničkog, Spalević: „Ne vraćam se, napuštam fudbal“

- -
7

fk radnicki spalevicPosle jučerašnje odluke članova Arbitražne komisije Zajednice superligaša da odbiju njegov zahtev za raskid ugovora na štetu kluba, Darko Spalević je ponovio da će pre okačiti kopačke o klin nego ponovo zaigrati u crvenom dresu.

– Kragujevčanima mora biti jasno da smo završili saradnju – kategoričan je Spalević. – Moj dojučerašnji klub mi nije uplatio doprinose za penzijsko i invalidsko osiguranje, kao i još neke odredbe iz ugovora.

Iz Radničkog 1923 tvrde da su sve obaveze izmirili?

– Mogu oni da tvrde šta hoće, kada su argumenti na mojoj strani. Dostavili su oni i neku dokumentaciju o uplati za PIO i platama, ali to ne smatram validnim.

I šta ćete dalje?

– Tražiću pravdu na drugoj strani. Obratiću se Komisiji za žalbe FSS. Nadam se da će oni presuditi ni po babu, ni po stričevima. Ako ni oni ne presude u moju korist, reći ću zbogom fudbalu, kome sam posvetio najlepše dane života.

Cela ova zavrzlama na relaciji Spalević – Radnički 1923 trebalo bi konačno da bude rešena za desetak dana.

Izvor: Sport

7 Komentara

    • Pravog ste coveka izabrali da vas predstavlja,Marjanovic je stvarno najrealnija slika i prilika vas Kragujevcana!!!!

  1. Spale, hvala ti za sve što si učinio za Radnički, ali ovim potezom si pokazao da si mali čovek. Napuštaš klub što ti tri meseca nisu uplatili penziono osiguranje? Spale seti se u penziji gde si najveće ovacije dobijao. Sramota bre!

  2. Imam ideju! Svi vi koji sada pljujete Spalevica a nekad ste ga dizali dok je on dizao Radnicki, da mi se sagnete! A? Kiss

Odgovorite