Aleksandar Ivković novi tehničar Radničkog

- -
0

Iskusni, tridesetogodišnji tehničar, Aleksandar Ivković, komandovaće napadom odbojkaša Radničkog u narednoj sezoni.

Tokom bogate karijere, Ivković je nastupao za Đerdap, Novi Pazar, Klek, Jedinstvo, Vojvodinu i Niš, a u inostranstvu je igrao za Budvansku rivijeru, rumunsku Stincu, slovenački Kalcit iz Kamnika i Baušri iz Libana.

Kako se osećaš i kakva su tvoja očekivanja od Odbojkaškog kluba Radnički?

– Velika mi je čast što ću biti deo trofejnog kluba sa bogatom tradicijom i zahvalio bih se upravi kluba na ukazanom poverenju. Nadam se lepoj i uspešnoj saradnji u predstojećoj sezoni.

Da li si već sarađivao sa trenerom ili nekim od igrača Radničkog, imaš li već izgrađeno mišljenje o kragujevačkom Superligašu?

– Do sada nisam imao priliku da sarađujem sa trenerom Draganom Kobiljskim, ali ko god prati odbojku zna da se radi o jednom od najboljih srpskih trenera, sa uspešnom klupskom i reprezentativnom karijerom. Roster ekipe je na zavidnom nivou, a posebno me raduje činjenica što dobro poznajem većinu igrača i drago mi je što ću deliti svlačionicu i teren sa starim drugarima.

Šta je bila odlučujuća stavka koja je prevagnula da dođeš u Kragujevac?

Pre svega sama organizacija u klubu, odličan stručni štab i izuzetno kvalitetna ekipa naveli su me na to da upravo Radnički bude moj izbor.

Šta očekuješ u predstojećoj sezoni?

Smatram da imamo sve predispozicije da budemo u samom vrhu tabele i da se borimo za trofeje. Ambicije kluba su visoke, a na nama je da velikim trudom i radom ispunimo zacrtane ciljeve.

Nema komentara

Odgovorite