Šumaričko jezero svedok još jedne ljubavne priče

- -
0

Jezero u Kragujevcu dugi niz godina predstavlja savršeno mesto za izlaske kako mladih tako i starijih parova. Tako je i juče Šumaričko jezero postalo svedok još jedne ljubavne priče koja će se uskoro krunisati brakom.

Sandru Milosavljević je na vlro kreativan i dovitljiv način verio Kragujevčanin Milan Tanović. Na ideju o ovom romantičnom gestu došao je uz pomoć svojim prijatelja Nikole Vukomanovića, Stefana Jelačića, Save Mirovića i Dušana Karne. 

 

Sandra je već 30 meseci u Milanovom naručju. Jedna žurka u noćnom klubu Cazino 2015. godine je bila zaslužna da se ovo dvoje mladih ljudi upoznaju i kasnije započnu priču koja je sinoć postala još ozbiljnija.

To veče je trebalo da razmenimo brojeve telefona, međutim meni se telefon ugasio dok sam upisivao njen broj… ona se okrenula i rekla mi da ću je naći ako je suđeno. Naravno da sam sutradan učinio sve da je pronađem, što sam uz veliku muku uspeo sledećeg dana.– dodaje Milan.

Zvanično svoju godišnjicu slave 19. februara. No, uskoro će početi i godišnjice braka. Veridba je pored venčanja jedan od devojačkih snova koje je Sandra imala od malih nogu. Milan se dao sve od sebe da se taj san ispuni. Svu sreću želim!

Nema komentara

Odgovorite