Prijave u toku za trening NLP PRACTITIONER u Kragujevcu

- -
0

nlp - CopyŽelite da postanete bolja verzija sebe?

Činjenica da imate cilj znači da imate i odgovarajuće kapacitete da ga ostvarite.

Kao podršku na tom putu predlažemo vam Neurolingvističko programiranje (NLP). Često ga definišu kao „nauku i umetnost o uspehu i izuzetnosti“.

Trening „NLP Practitioner” je jedan od najznačajnijih koraka koje možete napraviti na putu ličnog razvoja zato što vam nudi mogućnost da, tokom 7 modula, integrišete najefikasnije NLP alate, kreirate lično iskustvo i da naučite kako da primenite NLP u različitim oblastima života. Fokus treninga je na primeni NLP alata u procesima promene ponašanja, postizanju ličnih i profesionalnih ciljeva i unapređenju komunikacije. Veštine i procesi koji se obrađuju na treningu mogu vam pomoći da prepoznate šta motiviše ljude oko vas i kako da na najbolji način prenesete poruku sagovorniku. Kako je prvenstveni cilj našeg treninga primena NLP alata u poslovnom okruženju, jedan od rezultata koje možete očekivati je i postizanje većeg stepena saglasnosti sa poslovnim partnerima, saradnicima i klijentima.

Početkom oktobra, po drugi put u Kragujevcu organizuje se NLP Business Practitioner Trening. Trening se izvodi u organizaciji Balance Consulting u saradnji sa NLP Centrom iz Beograda. Prvi od ukupno sedam modula počinje 4 i 5. okobra 2014.

Program NLP Business Practitioner je akreditovan od strane priznatih međunarodnih institucija:

  • Međunarodna asocijacija NLP instituta (IN-NLP) iz Nemačke
  • Međunarodna NLP asocijacija (IA-NLP) iz Švajcarske

Šta vam pruža ovaj program?

Principe i alate koje nam nudi NLP je moguće primeniti u skoro svim oblastima, bilo da se bavite marketingom, prodajom, da ste menadžer, ili da želite da naučite kako da upravljate sobom i promenite neželjene navike i ponašanja. Jedan od najvećih benefita koji dobijamo jesu veštine korisne za međuljudske odnose koji dovode do timskog rada i obezbeđuju liderstvo. Alati koji dovode do uspostavljanja poverenja, i omogućavaju nam da prenesemo informaciju na način tako da nas sagovornik najbolje razume. Složićete se da svi više volimo da radimo kada postoji veći nivo razumevanja.

Sigurni smo da želite da radite na sebi! Ovo je pravi trenutak da kroz učestvovanje na NLP treningu postanete bolja verzija sebe. Kreirati i upravljati emocionalnim stanjem, a pritom imati pozitivan uticaj na druge, motivisati ih i osnažiti da rade na svojim ciljevima, pokrenuti njihove sposobnosti da iskuse nove stvari, jeste promena koju bas vi možete da pokrenete.

Balance Consulting je podrška na putu vašeg profesionalnog i ličnog razvoja. Pravimo promene koje su vidljive, jer verujemo da svako od nas ima potencijal za razvoj i uspeh. Podržavamo ličnu promenu, rad na vizijama, prevazilaženje barijera, jačamo snage i nalazimo način za prevazilaženje slabosti.

nlp

Sve informacije koje su vam potrebne vezano za trening NLP možete dobiti na sajtu NLP Centra www.nlpcentar.com, Balance Consulting www.balance.rs ili na e-mail marija@balance.rs, odnosno pozivom na 063 844 37 27 ili 060 344 37 27.

Nema komentara

Odgovorite