Saznali smo za vas – Duga kosa je apsolutni hit i sada je dostupna svima

- -
0

skandal 2Kažu da je kosa najlepši ukras svake žene. Bujna, negovana frizura puna života aposlutni je hit svake sezone, a ove je naročito u modi duga kosa.
Nije tajna da mnoge dame posežu za nadogradnjom, ali nije ni malo lep prizor kad se „iz aviona“ vide nadograđeni pramenovi koji, istini za volju, privlače pažnju, ali negativnu, kakvu ni jedna žena ne bi poželela. Potraga za savršenom frizurom mnogih negovanih dama završila se na jednom mestu, i to baš u našem gradu.Njihovim stopama i mi smo stigli tamo da bismo videli u čemu je njihova “tajna”.
Kragujevac može da se pohvali time da ima jedinstven specijalizovani Studio za nadogradnju kose „Skandal“ koji posećuju dame iz cele Srbije i to već 10 godina koliko studio postoji. Ono što „Skandal“ čini posebnim jesu vrhunski obučeni profesionalci, 100% prirodna, ljudska kosa koja se nadograđuje, kao i praćenje najsavremenijih trendova u ovoj oblasti. Takođe, ovaj studio za nadogradnju pruža i besplatne savete, sve neophodne informacije i mogućnost da isprobate kako bi vam stajala određena frizura. U sezoni matura, kao što je sada slučaj, samo je jedna adresa u Srbiji na kojoj se bilo koja dužina kose može dobiti po neverovatnoj ceni od 12.000 dinara, a to je u „Skandalu“.skandal tim
Saznali smo koje se trenutno frizure najviše traže i šta će to svakoj maturantkinji biti dovoljno da apsolutno zablista na maturskoj večeri. Trenutno je najveći hit u svetu među mladim devojkama „ombre“ stil, tj. prelivanje boja na kosi. Ono što svaka dama želi, a ovde može i da postigne je holivuski stil bujne, duge kose koja je puna volumena i sa „efektom vetra“.

Bilo koju fruzuru da odabere, san svake žene je da joj kosa izgleda prirodno i negovano, a to može da postigne samo ako ne štedi kada je kvalitet i kvantitet nadograđene kose u pitanju. Zanimao nas je razlog zašto to nije uvek nešto što devojke i imaju na glavi. Sem nedovoljne spretnosti u tehnikama nadogradnje, osnovna manjakvost je količina kose koja se dodaje, što je uslovljeno cenama. Naime, saloni naplaćuju kosu po pramenu, što ispada veoma skupo. S druge strane, u „Skandalu“ uvoze kosu i ne naplaćuje na ovaj način.
Kod nadogradnje važno je uskladiti željenu estetiku sa načinom života, odnosno mogućnostima negovanja kose, pa tako postoji više tehnika nadogradnje. U ponudi je, pored trajne, i polutrajna nadogradnja za žene koje žele da izgledaju drugačije u svakoj prilici.
skandal1Najbolje od svega jeste upravo cena u „Skandalu“ koja je trenutno više nego pristupačna obzirom na efekat koji se postiže. Za samo 12.000 dinara u periodu od ponedeljka, 20. maja do 20. juna svaka dama može da iskoristi ovu jedinstvenu priliku i ostvari svoj san o dugoj, bujnoj kosi. Kako je trenutno sezona matura, interesovanje za nadogradnju  je veliko, te je ova akcija osmišljena najviše zbog maturantkinja, ali i svih drugih pripadnica lepšeg pola koje su već počele da zakazuju svoje termine.
Studio za nadogradnju kose „Skandal“ nalazi se u ulici Dragoslava Srejovića 19, a da nismo hvalili bez razloga lako ćete se uveriti i sami. Možete posetiti njihov sajt www.skandalextension.com ili FB stranicu, informisati se i zakazati putem telefona 034/33 11 21.

Nema komentara

Odgovorite