Muzika iznad korupcije – šta mislite o Marijinoj poruci?

- -
2

marija šerifovićAko su vam iz ušiju već “izašle” melodije sa Beosonga čije je finale održano u nedelju, ili vam možda predstavljene pesme nisu ni bile od onih koje “ulaze u uši”, verovatno niste jedini. Mnogi komentari idu u tom pravcu, a za mnoge je i danas za Evroviziju, a pre nje i Beoviziju, sinonim Marija Šerifović. Ona je i sada svojim nastupom bacila u senku celo ovo muzičko takmičenje. Sigurni smo da već znate o čemu je reč.

Naša sugrađanka poznata pre svega po vrhunskom vokalu, ali i po britkom jeziku na kome “nema dlake”, još jednom je pokazala da sve što ona radi i te kako privlači pažnju. Internet se usijao od komentara nakon njenog nastupa na Beosongu, kada je izvela svoju “Molitvu”, a razlog je Marijin scenski nastup.

U sred muzičke scene kojom danas, nažalost, paradiraju raznorazne pevačice koje se utrkuju u tome koja će više da otkrije međunožje na nastupu, Marija je izazvala opštu pometnju tek jednim natpisom na svojoj majici – Muzika iznad korupcije.

Svoj nastup nije želela da komentariše, niti je stilistu naširoko hvalila.

U proteklom periodu Marija je imala zamerke na odabir kompozicija i organizaciju Beosonga, a ovaj nastup je, moglo bi se reći, šamar u lice organizatorima pred milionskim auditorijumom. Već su se pojavile i parodije

Šerfovićka je natpisom rekla svoje, a kako se vama čini cela ova situacija?

foto:vesti-online

2 Komentara

Odgovorite