Večeras u „Sinepleksu“ dve premijere

- -
0

the heatU bioskopu „Cineplexx Kragujevac Plaza“ večeras će premijerno biti prikazana dva filma – „Žestoke devojke“ (od 20 sati) i „Bitka za Pacifik 3D“ (20.30).

Žestoke devojke (The Heat) – akciona komedija reditelja Pola Figa koja mami osmeh na lice prati neobičan detektivski par u poteri za opasnim narko-dilerom. Odgovorni specijalni agent FBI-a, zgodna i uštogljena Sara Ešburn (Sandra Bulok), dobija za partnerku mrzovoljnu bostonsku policajku bez lake na jeziku Šenon Malins (Melisa Mekarti), na slučaju hapšenja nemilosrdnog šefa narko-kartela. Njihov odnos postaje prava avantura, jer nijedna od njih nikada pre nije imala partnera, a ni prijatelja. Njih dve su, i profesionalno i privatno, daleko od harmoničnog para, ali u želji da reše slučaj potrudiće se da prevaziđu sve razlike, nekada sa manje, nekada sa više uspeha.

Bitka za Pacifik (Pacific Rim) Napadi vanzemaljaca prete da unište Zemlju i sve što je nastanjuje. Kako bi odbili napade, džinovski roboti, kojima upravljaju ljudi, raspoređuju se na liniju odbrane.

Legije monstruoznih stvorenja, zvanih Kaidžu, dolaze iz mora i rat je na pomolu. Kako bi mogli da se suprotstave Kaidžima, nova vrsta oružja je napravljena: džinovski roboti koje simultano kontrolišu dva pilota, čiji su umovi u neurološkom mostu.

– Ovo je projekat koji je obuhvatio svaku stvar sa moje liste želja, od vizuelnih elemenata do emotivne strane. Ovo je nezaustavljiva, uzbudljiva avantura o čudovištima i robotima, malo puta vidjena do sada. Susrećemo se sa stvorenjima, velikim i svirepim, s onakvim kakve do sada nismo upoznali. Kako bi se čovečanstvo odbranilo od njih, ljudi ujedinjuju svoje snage i osmišljavaju najveće i najmoćnije oružje koje još nije viđeno – rekao je reditelj Giljermo Del Toro.

Uloge: Čarli Hanam, Idris Elba, Čarli Dej, Ron Perlman

Nema komentara

Odgovorite