Veče za dame uz „Mračne ulice Menhetna“

- -
0

repertoar-bioskop„Ladies night“ uz premijeru filma „Mračne ulice Menhetna“ održaće se u sredu, 27. novembra samo u Cineplexxu Delta City i Kragujevac Plaza od 20h. Sve dame i njihove pratioce uz sniženu cenu karte očekuje poklon magazin „Gloria IN“ i koktel „Campari Orange“.

U potrazi za novim početkom i američkim snom, davne 1920. godine, Eva Cibulski i njena sestra Magda, iz svoje rodne Poljske plove za Njujork. Kada stignu na ostrvo Elis, lekari otkrivaju da je Magda bolesna i sestre bivaju razdvojene. Eva je na ulicama Menhetna, a njena sestra je u karantinu. Sama, bez ikoga i u očajničkoj želji da bude sa Magdom, Eva ubrzo upoznaje Bruna, šarmantnog, ali zlog čoveka, koji je tera na prosti tuciju. Jednog dana, Eva upoznaje Brunovog rođaka, mađioničara Orlanda. On obara Evu s nogu i ubrzo postaje njena jedina šansa da pobegne iz košmara u kome se nalazi.

Reditelj Džejms Grej, najpoznatiji po filmovima „Mala Odesa“ i „Ljubavnice“, nam u filmu „Mračne ulice Menhetna“ predstavlja intrigantnu priču o mla doj medicinskoj sestri koja se bori da preživi u mračnom Njujorku 1921. godine. Glavne uloge u filmu tumače Marion Kotijar, Žoakin Finiks i Džeremi Rejner.

Nema komentara

Odgovorite