Veče za dame uz film „Ona mi je sve“

- -
0

Očaravajuća uzbudljiva ljubavna avantura francuskog pisca i reditelja Huga Gelina, „Ona mi je sve“, naći će se na Ladies night događaju u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza, u četvrtak od 20 časova.

Uz piće dobrodošlice pre projekcije filma, sve dame uživaće u poklonima partnera, a pre svega u vešto zamišljenoj mešavini filmova u kojima se prepliću ljubav i različite teorije. Kozmetika „Afrodita“ obradovaće pet dama poklon paketom kozmetike za negu tela, Farmasi Cosmetics je pripremio dva paketa kozmetike, a modna kuća „Katrin“ po dva vrednosna vaučera za kupovinu u njihovim radnjama. Škola stranih jezika IBIS nagradiće dve dame vaučerima za popust na učenje engleskog jezika.

Kada je Rafael prvi put sreo Oliviju u srednjoj školi, to je bila ljubav na prvi pogled. Nakon 10 godina srećnog braka i uspešne karijere kao pisca bestselera, Rafael ima sve – ili bar tako misli. Posle žučne svađe između para, Rafael se budi u paralelnom životu kao nastavnik u srednjoj školi, neoženjen, igrajući ping pong i provodeći previše vremena sa svojim najboljim prijateljem iz detinjstva. Shvativši da je Olivija bila njegovo sve, on mora da ide dalje kako bi povratio ljubav svog života – koja u ovom novom svetu nema apsolutno nikakvu predstavu ko je on.

Nema komentara

Odgovorite