U prodaji karte za film “HOBIT”: Šmaugova pustošenja 3D

- -
0

Hobit plakatNajnoviji film iz čuvene trilogije reditelja Pitera Džeksona, „Hobit: Šmaugova pustošenja“ 3D biće prikazan 12. decembra u bioskopu Cineplexx Delta City i Kragujevac PlazaSlobodnih mesta je ostalo samo u terminu od 16:50 u Beogradu, odnosno od 20h u Kragujevcu, dok su rasprodate projekcije od 17:50h, 20h i 21h.

U filmu „Hobit: Šmaugova pustošenja“ nastavlja se avantura poznatog Hobita, Bilba Baginsa, koji sa čarobnjakom Gandalfom i 13 Patuljaka, pod vođstvom Torina Hrastoštita, idu u epski poduhvat – da povrate davno izgubljeno kraljevstvo Patuljaka, Erebor. Družina je uspela da preživi prvo, neočekivano putovanje i sada su krenuli ka Istoku. Na tom putu, u prevrtljivoj šumi Mirkvud, susrešće menjača kože – Beorna i najezdu džinovskih paukova. Nakon što su pobegli iz zamki opasnih Šumskih Vilovnjaka, uputili su se u Jezergrad i na kraju do Samotne Planine, gde se moraju suočiti sa najvećom opasnošću ikada . Moraju se suočiti sa bićem strašnijim od bilo čega drugog, bićem koje neće iskušati samo njihovu hrabrost već i granice njihovog prijateljstva i svrhu samog putovanja. Sa zmajem Šmaugom.

U drugom delu trilogije urađene po romanu „Hobit“, Dž.R.R. Tolkina, glavne uloge tumače Martin Frimen, Benedikt Kamberbeč, Ilajdža Vud, Ian MekKelan, Ričard Armitaž, Kejt Blančet, Endi Serkis, Kristofer Li i Orlando Blum. Radnja sva tri filma Oskarom nagrađenog reditelja je smeštena u Srednju zemlju, 60 godina pre „Gospodara prstenova“.

Nema komentara

Odgovorite