Poklanjamo 3×2 karte za film „Persi Džekson – More čudovišta“

- -
1

persi dzeksonPortal Ritam grada  poklanja svojim čitaocima 3×2 ulaznice za projekciju filma „Persi Džekson – More čudovišta“, koja je na programu večeras, u 19.30 sati.

Ovo je nastavak avantura mladog poluboga, Posejdonovog sina, na epskom putovanju ostvarenja njegove sudbine. Svet bogova sada je na rubu propasti. Persi u društvu prijatelja kreće na put u More čudovišta kako bi pronašao mitsko Zlatno runo i spasio svet. Prolazeći kroz vode Mora čudovišta, kojih nema ni na jednoj mapi (ljudima poznatim kao Bermudski trougao), oni se bore sa zastrašujućim bićima, zombijima i vrhunskim zlom! Film “Persi Džekson – more čudovišta” je adaptacija bestselera pisca Rika Riordana. Druga od pet knjiga u Riordanovom serijalu objavljena je 2006. godine. Autor, koji je predavao grčku mitologiju u srednjoj školi, došao je na ideju za prvu knjigu o Persiju Džeksonu nakon što je svom sinu pred spavanje čitao sage o drevnim grčkim herojima.

Sve što je potrebno je da Vaše podatke (ime, prezime i broj telefona) pošaljete na mejl nagrade@ritamgrada.rs U naslovu obavezno napišite „Persi Džekson“. Mejlovi koji ne sadrže naslov neće biti pregledani.

Izvlačenje dobitnika je u 16 časova.

1 komentar

  1. Dobitnici karata su:
    Nikola Pejoski
    Igor Andric i
    Jovana Milanovic.

    Dobitnici će o načinu preuzimanja karata biti obavešteni SMS-om.

Odgovorite