Poklanjamo 2×2 karte za film „Krugovi“

- -
1

krugovi filmPortal Ritam grada u saradnji sa bioskopom „Cineplexx Kragujevac Plaza“, poklanja svojim čitaocima 2×2 ulaznice za film „Krugovi“, koji je na programu večeras, od 19.40 sati.

Krugovi” govore o istinitom herojskom činu vojnika Srđana Aleksića, koga su 1993. godine ubili srpski rezervisti, jer je branio civila – muslimana.

Tri paralelne priče odvijaju se u Beogradu, Nemačkoj i Trebinju, danas, prateći likove koji su, kao svedoci događaja iz prošlosti, motivisani da donose odluke koje će im promeniti živote.

Nebojša, svedok događaja u kom je stradao njegov najbolji prijatelj, prevazilazi grižu savesti suočavajući se sa ubicom svog prijatelja; Haris, koji život duguje junaku koji se žrtvovao za njega, dug vraća rizikujući sve i pomažući ugroženoj ženi; a sin jednog od ubica u susretu sa ocem stradalog heroja otvara put za prevazilaženje tragične prošlosti.

Film postavlja pitanje da li je herojsko delo uzaludna žrtva, ili, kao kamen bačen na površinu vode proizvodi krugove koji se šire kroz vreme i prostor podstičući nas da činimo nova dobra dela?

U novom filmu Srđana Golubovića („Klopka“, „Apsolutnih sto“) glavne uloge igraju Vuk Kostić, Leon Lučev, Nebojša Glogovac, Aleksandar Berček, Hristina Popović, Nikola Rakočević, Boris Isaković

Sve što je potrebno je da Vaše podatke (ime, prezime i broj telefona) pošaljete na mejl nagrade@ritamgrada.rs U naslovu obavezno napišite „Krugovi“. Mejlovi koji ne sadrže naslov neće biti pregledani.

Izvlačenje dobitnika je u 15 časova.

1 komentar

Odgovorite