Delimo 2×2 karte za filmove „Podzemni svet: Krvavi ratovi“ i „Inkarnacija“

- -
1

ps-i

Ritam Grada i Cineplexx Vas nagrađuju sa 2×2 karte za film „Podzemni svet: Krvavi ratovi“ u ponedeljak od 20.40 sati i 2×2 karte za film „Inkarnacija“ u sredu od 18.25 sati.

Vaše podatke (ime, prezime i broj telefona) možete poslati na mejl: nagrade@ritamgrada.rs U naslovu mejla obavezno staviti naziv filma „Podzemni svet: Krvavi ratovi“ ili „Inkarnacija“.

Izvlačenje dobitnika je danas u 21 sati.

Podzemni svet: Krvavi ratovi – Kejt Bekinsel se vraća ulozi Selene u poslednjem nastavku Underworld franšize koju pratimo još od 2003. godine. Pod patronatom moćnog Mariusa, Likani su postali moćniji nego ikada pre, a Vampiri se nalaze na ivici izumiranja. Proterana iz vampirskog plemena, Selena će da udruži snage sa novom i moćnom ekipom – misterioznim nordijskim Vampirima. Kako je vremena sve manje, upravo će ona morati da odluči da li želi da se bori za stare ili nove saveznike u ovom epskom finalnom obračunu nakon kojeg možda niko neće ostati živ.

Inkarnacija je debitantsko ostvarenje reditelja Filipa Kovačevića o momku koji kroz neprekidnu poteru pokušava da otkrije svoj identitet i sazna ko mu je smestio ubistvo. Čovek se budi na trgu nepoznatog grada, iznova i iznova. Svaki pokušaj da pobegne četvorici maskiranih ljudi završava se njegovom smrću. Kroz neprekidnu poteru pokušava da otkrije svoj identitet i sazna ko mu je smestio ubistvo.

1 komentar

Odgovorite