Delimo 2×2 karte za filmove „Ludi Božić u kancu“ i „Odmetnik-1 – Star Wars priča“

- -
0

bioskop

Ritam Grada i Cineplexx Vas nagrađuju sa 2×2 karte za film „Ludi Božić u kancu“ u ponedeljak od 20.40 sati i 2×2 karte za film „Odmetnik-1 – Star Wars priča“ u sredu od 21.20 sati.

Vaše podatke (ime, prezime i broj telefona) možete poslati na mejl: nagrade@ritamgrada.rs U naslovu mejla obavezno staviti naziv filma „Ludi Božić u kancu“ ili „Odmetnik-1 – Star Wars priča“.

Izvlačenje dobitnika je danas u 22 sati.

Ludi Božić u kancu – Radnja filma prati menadžment kompanije koji, kako bi se izbeglo zatvaranje kancelarije, pokušava da napravi najbolju božićnu zabavu ikada i na taj način privuče potencijalnog klijenta u cilju da završe posao koji će njihovu kompaniju podići na noge. Zabava naravno ubrzo krene neočekivanim tokom…


Odmetnik-1 – Star Wars priča – ODMETNIK-1 je potpuno nov STAR WARS samostalni film koji govori o događajima koji su se desili nešto pre radnje filma STAR WARS – NOVA NADA iz 1977.Uz ove nove „Star Wars priče“, publika će se upoznati s ključnim momentima u STAR WARS istoriji, ali će i videti delove ovog sveta koji do sad nikad nisu istraženi na filmu. ODMETNIK-1 je priča o grupi neočekivanih junaka koji će se ujediniti u misiji da ukradu planove za strašnu Zvezdu smrti. Ovi događaji su opisani na početku prvog filma iz serijala STAR WARS 1977, ali nikad nisu objašnjeni do sad.

Nema komentara

Odgovorite