Delimo 2×2 karte za filmove „Beri Sil – Američki original“ i „Mafijaški telohranitelj“

- -
0


Ritam Grada i Cineplexx Vas nagrađuju sa 2×2 karte za film „Beri Sil – Američki original“ u ponedeljak od 20.20 sati i 2×2 karte za film „Mafijaški telohranitelj“ u sredu od 19.20 sati.

Vaše podatke (ime, prezime i broj telefona) možete poslati na mejl: nagrade@ritamgrada.rs U naslovu mejla obavezno staviti naziv filma „Beri Sil – Američki original“ ili „Mafijaški telohranitelj“.

Izvlačenje dobitnika je danas u 21 sati.

U filmu „Beri Sil – Američki original“, Tom Kruz ponovo sarađuje s rediteljem filma „Na rubu vremena“, Dagom Limanom (Bornov Identitet, Gospodin i Gospođa Smit), u ovoj internacionalnoj vratolomiji zasnovanoj na neverovatnim (i istinitim) poduhvatima Berija Sila, prevaranta i pilota kog iznenada regrutuje CIA da vodi jednu od najvećih tajnih operacija u američkoj istoriji.

Mafijaški telohranitelj – Genijalna akciona komedija u kojoj glavne uloge imaju Samjuel L. Džekson i Rajan Rejnolds. Džekson je najtraženiji plaćeni ubica na svetu, a vrhunski agent (Rejnolds) ima zadatak da ga štiti. Ništa naravno ne krene po planu. Džekson je naime njegov zakleti neprijatelj. Njih dvojica godinama su se gledali preko nišana, a sada moraju biti nerazdvojni. Kad se spoje, započinje neverovatna jurnjava automobilima, bizarne brodske eskapade i susret s nemilosrdnim krvožednim istočnoevropskim diktatorom (Oldman).

Nema komentara

Odgovorite