Delimo 2×2 karte za filmove „Assassin’s Creed“ i „Santa Maria della Salute“

- -
0

bioskop

Ritam Grada i Cineplexx Vas nagrađuju sa 2×2 karte za film „Assassin’s Creed“ u ponedeljak od 20.00 sati i 2×2 karte za film „Santa Maria della Salute“ u sredu od 19.40 sati.

Vaše podatke (ime, prezime i broj telefona) možete poslati na mejl: nagrade@ritamgrada.rs U naslovu mejla obavezno staviti naziv filma „Assassin’s Creed“ ili „Santa Maria della Salute“.

Izvlačenje dobitnika je danas u 21 sati.

Assassin’s Creed – Kalum Linč, čiji lik igra Majkl Fasbender, otkriva da je potomak tajnog društva „Asasina” zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji koja otključava njegova genetska sećanja. Pomoću nje on proživljava avanture svog pretka Agilara u Španiji 15. veka. Nakon što stekne neverovatno znanje i moći, Linč se vraća u savremeno doba kako bi se suprotstavio opasnim i moćnim vitezovima templarima.

Santa Maria della Salute – Priča o Lazi Kostiću počinje u Veneciji, pred crkvom Santa Maria della Salute, zbog koje se pesnik u mladosti pesmom ljutio na dužda što je za gradnju te crkve posekao silne šume u našim krajevima. Ovo je emotivna ispovest o najvećoj srpskoj ljubavnoj priči, o odnosu najvećeg pesnika srpske književnosti i mlade, učene, prelepe Lenke Dunđerski. Film nas vodi kroz život i unutrašnju borbu velikog i „drukčijeg“ čoveka, pesnika, prevodioca, doktora prava, novinara… U poznom dobu, Lazi će se duh Lenke Dunđerski i crkva Santa Maria della Salute među sobom preplitati i dovesti do stvaranja njegove najčuvenije pesme.

Nema komentara

Odgovorite