Cineplexx: Tri nova naslova, dva događaja, specijalna projekcija i pretpremijera

- -
0

Na repertoaru bioskopa Cineplexx Kragujeva Plaza ove nedelje nalaze se tri nova naslova, dva događaja, jedna specijalna projekcija i jedna pretpremijera.

,,One su bombe” – Slavne holivudske glumice, dobitnice Oskara® Nikol Kidman i Šarliz Teron i za Oskara® nominovana Margo Robi su protagonistkinje priče o neslavnoj reputaciji glavnog čoveka televizije Fox News. Film donosi priču o tome kako su zaposlene televizijske kuće Fox News odlučile prozvati dugogodišnjeg direktora te kuće, Rodžera Ailesa, koji je godinama, bez posledica, seksualno napastvovao i uznemiravao žene koje su radile za Fox News. Podnele su optužbe za seksualno uznemiravanje, a u zamenu za tišinu im je ponuđena velika svota novca – ono što je krenulo iz tišine postala je prava bomba.

Ne propustite Ladies night događaj večeras od 20 časova uz sjajan film, koktel dobrodošlice i poklone.

,,Prerušeni spijuni” SINH 2D/3D – Super špijun Lens Sterling i naučnik Volter Beket su potpune suprotnosti. Lens je prefinjen, ljubazan, uglađen. Volter…nije.Ali on taj nedostatak socijalnih veština nadoknađuje svojom genijalnošću i inovacijama, stvarajući sjajne gedžete koje Lens koristi u njegovim epskim misijama. Ali kada se desi neočekivani obrt, Volter i Lens iznenada dolaze u situaciju da moraju da se oslone jedan na drugog na potpuno novi način. Ukoliko ovaj čudan tandemne nauči da funkcioniše kao tim, ceo svet će biti u opasnosti.

U sinhronizaciji ove animirane komedije smeštene u svet moćne internacionalne špijunaže, učestvovali su Petar Strugar, koji je ujedno i reditelj iste, Marko Marković, Dragana Mićalović, Vasa Prvulović, pevačica Sara Jo i drugi.

Avantura, zabava i pokloni za mališane očekuju vas ove nedelje na Porodičnom danu u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu od 12 do 17 časova.

,,Sluga” – Rođen u bogataškoj porodici, mladi Grigorij, „Griša“ (Miloš Biković) je toliko ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“. Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere.  Uz pomoć starog prijatelja, psihologa, otac smišlja plan da rehabilituje svog neposlušnog sina. Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, a kada dođe sebi, biće 1860. godina, a on će se naći na velikom seoskom imanju, kao obični sluga bez veza i bez primesa života kakav je do tada živeo. Ljudi koji ga okružuju na imanju su takođe sluge i nikada nisu čuli za recimo – mobilne telefone. Griša prolazi težak put od razmaženog bogataša do čoveka koji ceni mala životna zadovoljstva i vredan rad, koji upoznaje dobre strane pravog prijateljstva i naravno, ljubavi.

Miloš Biković pokloniće se publici na specijalnoj projekciji filma zakazanoj za nedelju od 20 časova u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu. Karte su u prodaji.

PRETPREMIJERNO,,Cats” – Dobitnik Oskara, reditelj Tom Huper, pretvara čuveni mjuzikl u nezaboravni bioskopski doživljaj. U filmu uloge tumače Džejms Korden, Džudi Denč, Džejson Derulo, Idris Elba, Dženifer Hadson, Jan Makelen, Tejlor Svift, Rebel Vilson, kao i Frančeska Hejvard, glavna igračica Kraljevskog baleta, kojoj je ovo prvi put da se pojavljuje na filmu. U filmu ćemo imati priliku da uživamo u nezaboravnoj muzici Lojda Vebera i izvedbi plesača svetskog renomea vođenih od strane koreografa nagrađenog Toni nagradom, Endija Blenkenbjulera. Ovo ostvarenje približiće mjuzikl novim generacijama posebnom scenografijom, tehnologijom i plesnim stilovima koji idu od klasičnog i savremenog baleta, hip hopa i džeza, uličnih plesova do repa.

Nema komentara

Odgovorite