Celodnevni program za najmlađe u bioskopu Cineplexx 29.septembra

- -
0

bioskop_plazaU nedelju, 29. septembra u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza će se održati Cineplexx porodični dan, kada će svi mališani imati priliku da u društvu roditelja pogledaju aktuelna animirana ostvarenja na filmskom platnu.

Tokom Cineplexx porodičnog dana će biti prikazana i najnovija porodična avantura „Grozan ja“ 2 3D, nastavak svetskog blokbastera koji je oduševio publiku širom sveta 2010. godine i zaradio 540 miliona dolara.

Kris Meledandri i njegov tim su stvorili potpuno novu komičnu avanturu u kojoj se vraćaju super zločinac Gru (Stiv Karel), njegove predivne devojčice, i nepredvidljivi i urnebesno smešni Malci… i gomila novih, potpuno otkačenih likova.
Za sve posetioce bioskopa u periodu od 12h do 17h su pripremljene specijalne tematske aktivnosti. Likovna radionica inspirisana glavnim likovima filma „Grozan ja 2“ biće održana u Beogradu i Kragujevcu. Uz svaku kupljenu kartu, na poklon se dobija magazin Mali Politikin Zabavnik.

U nedelju će na repertoaru biti i popularni sinhronizovani, filmski hitovi Avioni 3D, Turbo 3D i Štrumpfovi 2 3D , za koje će i roditelji dece, članova Porodičnog film kluba, plaćati sniženu cenu karte.

Nema komentara

Odgovorite