Da li ste zadovoljni radom komunalnih preduzeća?

- -
4

cistoca-vodovod

Da li ste zadovoljni radom komunalnih preduzeća?

  • Ne (93%, 931 Glasova)
  • Da (7%, 71 Glasova)

Ukupno: 1,002

Loading ... Loading ...

4 Komentara

  1. Na periferiji grada tacnije u Desimirovcu,poceli su sa naplatom i odvozenjem smeca pre godinu,godinu i po dana i to dva puta mesecno.smesno..Naplacuju po punoj ceni odvozenje smeca kao da smo u centru grada a naselje je postalo mnogo prljavije nego sto je to bio slucaj dok komunalne sluzbe nije ni bilo.Mini deponije na svakom cosku,djubre razbacano svuda po ulici,nocu psi lutalice razvlace kese pune djubra koje stoji danima.Hoce da uzimaju pare a ne znaju da postave jedan kontejner ili kantu vec se djubre raznosi po ulici,sramota.Dajte nekom privatniku da radi posao,kad placamo da znamo zbog cega.I gradonacelnice postavite KONTEJNERE kao u svakom civilizovanom drustvu.

  2. Ma, odusevljena sam. Dva raspala kontejnera koji se prazne jednom u dva meseca, tj.ako kucici i macke ne razvuku smece po celoj ulici jer su kontejneri busni i polomljeni pa su umesto da nam se deca igraju u snegu mogu da iskoriste smece.

  3. Ja iskreno ne znam,kako mogu da naplate uslugu za januar kada nam je mesec dana smece bilo na ulici,inace zivim u zdraljici,vise od mesec dana nisu prolalizi da izbace smece sramora i bruka za grad!

  4. Pomenuću dva slučaja koja prikazuju kvalitet rada naših javnih preduzeća.
    Prvi slučaj se odnosi na ulicu Vojvode Petra Bojovića, postoje dva kontejnera za smeće koji ničemu ne služe, ne zato što su bušni i raspali već zato što ne mogu da stoje uspravno nego su položeni na zemlju i čekaju da ih neko pokupi. Na žalost “Čistoća” ne vidi korist od uklanjanja ovakvog kontejnera, a sakupljači sekundarnih sirovina verovatno ne vide korist u odnošenju istih.
    Drugi slučaj je parking u ulici Save Kovačevića ispred brojeva 9 i 11. “Parking servis” je zauzeo deo ulaza na parking i iscrtao parking mesta tako da je na preostalom delu ulaza nemoguće da se mimoiđu dva automobila, a i ulazak kamiona za odnošenje smeća je prava kocka pošto prolazi veoma blizu parkiranih vozila. Da ne pominjem da se u vreme dok je parking bio pod snegom nisu setili da bace koji kilogram soli pa je svaka vrsta kretanja zahtevala izvanredno poznavanje kretanja po ledu, ali su zato uredno naplaćivali parkiranje na ovom parkingu.

Odgovorite