Učenička kompanija ”Bio Care” predstavlja Medicinsku školu na regionalnom takmičenju!

- -
0

Kompanija BioCare predstavlja Medicinsku školu na regionalnom takmičenju učeničkih kompanija, koje se održava u tržnom centru Kragujevac Plaza 28. marta.

BioCare je učenička kompanija koja se bavi proizvodnjom preparata, baziranih na prirodnim sastojcima čiji je osnovni zadatak rešavanje svakodnevnih poteškoća. Naime, reč je o učeničkoj kompaniji čiji je zadatak bio da osmisli nešto inovativno u okviru takmičenja učeničkih kompanija u organizaciji Dostignuća mladih.

Tim učenika čine:

  • Nemanja Jovanović – generalni direktor
  • Jovana Petrović – direktor proizvodnje
  • Nikola Adamović – direktor marketinga
  • Dunja Pavlović – direktor finansija
  • Tamara Radovanović – zamenik generalnog direktora.

Već prvog dana okupljanja, na poziv svojih mentora, smo shvatili da kao tim funkcionišemo idealno, te je put do ideje bio bez teškoća. Rešili smo da spojimo biljke sličnog delotvornog efekta, ali različitih aktivnih supstanci, čime smo stvorili proizvode širokog spektra i visoke delotvornosti“ – izjavio je Nemanja Jovanović, generalni direktor učeničke kompanije.

Glavni zadatak ove kompanije, jeste informisanje javnosti o potencijalu maslačka i šargarepe, koji su kako sami kažu nedovoljno iskorišćeni, iako je njihov potencijal velik.

Kompanija je na tržište plasirala tri proizvoda, a u pitanju su: gumene bombone na prirodnoj bazi – CarroSweet, koje doprinose poboljšanju vida, normalizaciji metabolizma kao i poboljšanju rada jetre. Sprej za svakodnevnu negu kože – CarroSkin, koji podstiče uklanjanje akni, crvenila i celulita. Kao i pasta za zube – Dentarrot, koja sprečava rast i razvoj gljivica i bakterija i poboljšava desni zuba.

Opširnije o njihovim proizvodima možete pronaći na instagram profilu: biocare_company

Kragujevački timovi će naredne nedelje odmeriti snage sa ekipama iz Kraljeva, Svilajnca, Kruševca, Topole, Jagodine, Ćuprije i drugih mesta centralne Srbije.

Nema komentara

Odgovorite