U ritmu nove Zvezde Plaza centra

- -
0

Večeras imate priliku da se upoznate sa još jednom Zvezdom „Plaza“ centra. Đorđe Mirković, šarmantan plavokosi dečak, koji je sa velikom dozom samopouzdanja, ali veoma suptilno stavio do znanja žiriju da se upravo lica, kao što je on traže u reklamnim kampanjama i nije pogrešio. Veoma dugo i uspešno trenira hip-hop, planira da postane dobar i ugledan lekar, ali ističe da voli Kragujevac, njegove uske ulice i njegovu dušu. Upoznajte ritam promotera budućnosti i projekta kao što je Plaza centar u Kragujevcu!

Možeš li da se predstaviš čitaocima portala Ritam grada?

Zovem se Đorđe Mirković, učenik sam IV razreda medicinske škole. Sebe uvek predstavljam kao duhovitu i pozitivnu osobu. Uporan sam i istrajan u svemu u što radim i trudim da uradim to na što profesionalniji način, jer shvatam to kao svoju odgovornost. Zaista mi nista nije teško jer navikao sam na svoje celodnevne aktivnosti.

Kako se osećaš kao jedna od promotivnih ličnosti šoping centra “Kragujevac Plaza” i šta očekuješ da će ti doneti učešće u ovako velikom projektu?

Zaista sam iznenađen izborom žirija i mojom pobedom. Počastvovan sam što ću moći da predstavljam tako veliko ime i internacionalni brend. Mojoj sreći nije bilo kraja kad sam čuo da sam postao lice Plaze. Od celokupnog projekta, očekujem dosta novih poznanstava, dosta zabave, puno kreativnosti, pomalo napora, ali i veliki uspeh u svemu tome i uspešnu svaku započetu kampanju.

Čime se baviš i šta te najviše okupira?

Trenutno sam najviše okupiran školom, ona mi je na prvom mestu, pa se trudim da na što laksi, a ipak najbolji način izgradim karijeru. Pored škole, bavim se Hip Hop plesom već 7 godina i veoma sam uspešan u tome, radim kao instruktor u jednoj plesnoj školi, volim rad sa ljudima i sa decom, ispunjava me i uvek mi vrati osmeh na lice.

Kada bi mogao da biraš čime bi se bavio u životu, šta bi izabrao?

Veoma sam ambiciozan i sebe u budućnosti zamišljam kao lekara sa dobrim poslom i dobrom platom. Da uvek imam vremena za svoju porodicu, prijatelje i ljubav.

Da li si imao podršku porodice i prijatelja pri prijavljivanju za kasting šoping centra “Plaza” i koliko ti to znači?

Kada sam se prijavio za kasting, moji roditelji nisu ni znali, tek dan pred kasting sam im saopštio vest. Naravno da su me podržali, kao i u svemu do sada. Uvek su mi bili oslonac i moj, dobar vetar u leđa. Pored njih moji prijatelji su mi zaista bitni, jer uvek su tu kada mi zatrebaju, puno mi znači i njihova podrška.

Gde voliš da izlaziš i da provodiš vreme, šta bi preporučio ljudima da posete u Kragujevcu?

Kragujevac je zaista lep grad, ima uske ulice, možda stare zgrade, malu pesačku zonu, ali što je najvažnije ima dušu. Svoje slobodno vreme volim da provodim sa prijateljima i porodicom u dobroj zabavi.

Kako definišeš ono najvažnije u životu – ljubav, sreću i uspeh?

Za mene ne postoji, nešto što je bitnije od ova tri navedena. Prave osobe će umeti da pronađu sklad i uspostave ravnotežu, a takva kombinacija je sto procentni dobitak.

Imaš li životni moto i koji je?

Moj životni moto je da “Ne postoji sudbina, osim one, koju sami stvaramo.”

Nema komentara

Odgovorite