Ritam osmeha Jelene Pejović

- -
0

Osmeh kao motivacija, zaštitni znak, signal za sreću je svakako nešto što daje jedan poseban ritam našoj današnjoj sagovornici, Jeleni Pejović, koja je uspela da svojim blistavim oružjem postane  promo lice šoping centra „Plaza“.

Možeš li da se predstaviš čitaocima portala Ritam grada?

Rođena sam 29.10.1990. godine, u Kragujevcu.  Još od detinjstva imala sam mnogo interesovanja i zelje da se oprobam u različim oblastima. Bavila sam se sportom, trenirala sam odbojku. Trenutno studiram na Pravnom fakultetu i moje ambicije su da, po završetku studiranja, nastavim da se bavim advokaturom.

Kako se osećaš kao jedna od promotivnih ličnosti šoping centra „Kragujevac Plaza“ i šta očekuješ da će ti doneti učešće u ovako velikom projektu?

Bila sam presrećna što sam dobila priliku da budem deo ovog velikog projekta, što ću steći nova iskustva i prijateljstva i nadam se da ću opravdati poverenje koje mi je ukazano.

Čime se baviš i šta te najviše okupira?

Trenutno sam okupirana fakultetom i obavezama koje on nosi, a pored toga trudim se da imam što više aktivnosti, kako bih ispunila svoje slobodno vreme. Volim da uživam sa društvom, u svakom novom danu, što je više moguće.

Da li imaš ambicije da svoj potencijal i fotogeničnost iskoristiš i van naše zemlje?

Pošto sam već imala iskustva u raznim takmičenjima, kao što je bilo ono za „Najlepši osmeh Srbije“, a sad i ovo, nadam se da će mi se ukazati prilika da svoju fotogeničnost iskoristim i van naše zemlje. Ukoliko se to dogodi, svakako ću se truditi da je iskoristim.

Da li si imala podršku porodice i prijatelja pri prijavljivanju za kasting šoping centra „Plaza“ i koliko ti to znači?

Upravo sam zahvaljujući poverenju i podršci porodice došla na ovo takmičenje. Oni su, u nekim trenucima, imali čak više optimizma i vere u pobedu od mene. Ali, imala sam i ogromnu podršku prijatelja koji su glasali za mene i kojima bih još jednom zahvalila. Oni su bili uz mene i na neki način doprineli da postanem promoter „Plaze“.

Gde voliš da izlaziš i da provodiš vreme, šta bi preporučio ljudima da posete u Kragujevcu?

Jako sam društvena osoba i što se tiče izlazaka, više mi je bitno s kim sam, pa tako ne bih posebno izdvajala neko određeno mesto. Kragujevac je jako lep grad i posetioci bi, svakako, imali veliki izbor mesta gde bi mogli da provedu vreme. Ubeđena sam da ce šoping centar „Plaza“ doprineti povećanju broja posetilaca našeg grada i iskreno se radujem tome.

Kako definišeš ono najvažnije u životu – ljubav, sreću i uspeh?

Jednostavno je – ljubav, sreća, zdravlje i prijateljstvo daju čoveku snagu i samopouzdanje, a sve to zajedno vodi ka uspehu.

Imaš li životni moto i koji je?

Kroz život idi s osmehom. Verujem da osmeh zaista ima magičnu moć. Njime širimo pozitivne vibracije i delujemo pozitivno, pre svega na sebe, a zatim i na ljude u svojoj okolini.

Nema komentara

Odgovorite