Ritam nove Zvezde Plaze

- -
0

Upoznajte još jednu Zvezdu Plaze, mladog Đorđa Miljkovića, koji kaže da svoje snove ostvaruje verom u sebe i vlastite potencijale. Zadovoljan je izborom žirija i preporučuje toplo da posetite Plaza šoping centar, 21. februara 2012. godine.

Ritmovi zvezda, koje su na zemlji zahvaljujući projektu koji je Plaza centar i tim stručnjaka osmislio i realizovao.

Možeš li da se predstaviš čitaocima portala Ritam grada?

Ja sam Đorđe Miljković, rođen sam 1. januara 1995. Godine u Kragujevcu. Učenik sam Druge kragujevačke gimnazije. Pozitivnog sam duha i volim da se družim. Posebno zadovoljstvo mi pruža bavljenje raznim sportovima. Aktivno se bavim fudbalom od 2002. godine. Veliki sam pobornik zdravog nacina življenja.

Kako se osećaš kao jedna od promotivnih ličnosti šoping centra “Kragujevac Plaza” i šta očekuješ da će ti doneti učešće u ovako velikom projektu?

Još uvek nisam upoznat sa detaljima projekta, ali obzirom da se radi o vodećem svetskom šoping centru, ne sumnjam da će zadovoljstvo biti obostrano. Smatrajući priliku izbora za promotivno lice Plaze vrednom pažnje, prijavio sam se i poverenjem žirija ispunio još jedan od mnogih ciljeva u životu i vrlo sam zadovoljan time. Ovim učešćem očekujem da ću proširiti i ovako veliki krug prijatelja, promovisati prave vrednosti i dobro se zabaviti.

Čime se baviš i šta te najviše okupira?

Kao što rekoh, treniram fudbal u kadetskoj selekciji FK Radnicki i to mi je trenutno, pored škole, najveća preokupacija. Slobodno vreme koristim za druženje sa prijateljima. Kao ministar za sport aktivno učestvujem u radu Učenickog parlamenta Druge kragujevačke gimnazije.

Kada bi mogao da biraš čime bi se bavio u životu, šta bi izabrao?

Samim tim što treniram fudbal, i u tome sam vrlo uspešan, po mnogim relevantnim ljudima u ovom sportu, očekujem da ću nastaviti karijeru i postati profesionalac. Naravno, uporedo sa sportom, da  zavrsim i fakultet i postanem uzor za mlađe generacije.

Da li si imao podršku porodice i prijatelja pri prijavljivanju za kasting šoping centra “Plaza” i koliko ti to znači?

Da, naravno. Uvek uz mene i moje želje, imam podršku roditelja kao i mlađeg brata. Drugovi, a naročito drugarice su tu u ovakvim prilikama inicijatori. Svi oni zajedno me čine hrabrijim, odlučnijim i jačim. Svima veliko hvala.

Gde voliš da izlaziš i da provodiš vreme, šta bi preporučio ljudima da posete u Kragujevcu?

Slobodno vreme uglavnom provodim u druženju sa meni dragim osobama. Nema određenih mesta na koja izlazim, a i obzirom da sam sportista uglavnom su to kafići. Ne bih ništa posebno izdvojio, interesantan grad. Otvaranje Plaza centra pružiće se još puno novih sadržaja za sve uzraste. Ustvari, uveren sam u to, zato sam svojim učescem i prisutan. Izvolite i uverite se 21.02.2012.god.

Kako definišeš ono najvažnije u životu – ljubav, sreću i uspeh?

Da bi ostvario neki cilj u životu, svo troje je naravno potrebno, ali ne i dovoljno samo po sebi. Radom pre svega na sebi sve to možeš priuštiti, mada u ovom vremenu je to vrlo teško (dosta puta sam to osetio na svojoj koži) bez podrške s neke “druge srane” koje nisam pobornik. Ovim izborom, moje uverenje, a i zadovoljstvo, da se može uspeti verom u sebe i svoje mogućnosti, uz naravno ljubav i srecu još je jače.

Imaš li životni moto i koji je?

Veruj u sebe i hrabro grabi ka svom cilju.

Nema komentara

Odgovorite