Predstavljamo Freelance bend

- -
0

Portal Ritam grada osluškujući prave ritmove došao je do Freelance benda u muzičkom nebu Kragujevca veoma progresivnog, mladog sastava u produkovanju dobre zabave. Ritam njihovog sastava u kratkim crtama predstavljen je našim čitaocima od strane članova benda koji su zaduženi da atmosfera bude uvek na vrhuncu gde god da oni gostuju.
Kada ste došli na ideju da osnujete bend?

Bend je osnovan u Kragujevcu 2010. godine. Sačinjavaju ga mladi i vrlo perspektivni članovi. Bend se snalazi podjednako dobro u svim žanrovima muzike što svedoči izuzetna atmosfera po klubovima i diskotekama na nastupima. Pažljivo koncipiranim repertoarom bend pokušava da zadovolji sve slušaoce, čak i one najzahtevnije. Profesionalan i ozbiljan pristup poslu je za vrlo kratko vreme doneo zapaženu popularnost benda. Aranžmani pesama koje izvode na nastupima su uglavnom izmenjeni u odnosu na originalnu verziju što nastupe čini dosta interesantnim za publiku. Opuštena atmosfera i veliki repertoar garantuje vrhunsku zabavu.

Nedavno je izašla vaša prva pesma, koji je nova lična karta benda…

Da, 13-tog oktobra je svetlost dana ugledao prvi singl Freelance Band-a koji nosi naziv Ožiljak. Pesma je pobrala veoma pozitivne kritike, posebno zbog toga što ne koristi šablone komercijalne muzike. Cilj pesme je da se oživi duh velikih kragujevačkih grupa kao što su Osvajači i Debela Nensi. Za početak sledeće godine se planira izdavanje još jednog singla na kom se već uveliko radi.

Freelance bend je?

Bend čine: Andrija Petrović – glavni vokal, Djordje Jovanović – klavijature i vokal, Milos Jeftić – klavijature i vokal i Gavrilović Milić, gitara i vokal.

Nema komentara

Odgovorite