PIZZA FACTORY & RED WINGS: Dostava hrane i u doba korone

- -
0

Rigorozne mere Vlade Srbije u borbi protiv novog koronavirusa su, između ostalog značile i zatvaranje restorana. Mnogu su, u tim uslovima, odlučili da privremeno obustave rad. S druge strane, ima i onih koji su, u želji da stalnim gostima i u ovako teškim okolnostima, pruže kvalitetan obrok, svoje poslovanje prilagodili okolnostima. Takav je slučaj sa brendovima Pizza Factory i Red wings.

Od zabrane kretanja tokom policijskog časa izuzeti su restorani koji imaju mogućnost dostave hrane na kućnu adresu.

Upravo to je omogućilo da svi oni koji su i ranije uživali u proizvodima ovih brendova, to mogu da nastave i u ovako teškim okolnostima.

“Ono što je nama posebno drago je to što Pizza Factory kao i Red Wings i dalje rade sasvim regulano. Funkcioniše i šalterska prodaja kao i dostava hrane. Iako radimo od kuće, a navikli smo na njihovu hranu, pre svega na karagrujinu (pandan karađorđevoj, piletina u tortilji punjena zdenkom), zahvalni smo jer dostava I dalje funkcioniše. Očigledno je da su imali sluha da nama koji volimo da naručujemo hranu (a ne volimo da je pripremamo) bar malo olakšaju”, ocenjuju kupci.

Radno vreme šaltera za pordaju je svakog dana do 17 časova, a vreme dostave je od 8 do 23.

Ali, ni to nije sve. Menadžeri Pizza Factory i Red Wings, osim što ističu da se svi radnici strogo pridržavaju svih mera zaštite, obećavaju nove proizvode i pozivaju sve da ih prate na društvenim mrežama i tako budu u toku sa novim promocijama.

Nema komentara

Odgovorite